Nemme Amerikanske Pandekager – Bageblanding

Bag lækre nemme Amerikanske Pandekager med Valsemøllen Shake’n’Bake Amerikanske Pandekager.

Tag de små med i køkkenet og lad dem være med i pandekagebagningen. Vi har gjort det rigtig nemt for dig med shake & bake pandekager. Tilsæt blot mælk og ryst flasken, så er du klar til at bage nemme og velsmagende pandekager.

Med shake & bake kan du nemt tage din pandekageblanding med dig, hvor end du skal hen. Udnyt det til at bage pandekager i sommerhuset, med på camping – eller bål. Noget af det bedste ved pandekager er også, at du helt selv kan bestemme, hvad der skal serveres til. Server dem f.eks. lune til morgenbordet eller som en sød dessert.

Find mere inspiration til pandekager her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
4 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 12 stk.

1 flaske Valsemøllen Klassiske Amerikanske Pandekager
3 dl koldt vand
Smør til panden

Sådan gør du

 

  1. Vend flasken på hovedet til bageblandingen slipper bunden af flasken.
  2. Kom vand i flasken og skru låget godt fast.
  3. Vend flasken på hovedet og ryst kraftigt i mindst 1 minut, så bageblandingen slipper i bunden og er ensartet opløst i vandet. Lad flasken stå i 3-4 minutter.
  4. Smelt lidt smør på en pande. Ryst flasken, hæld dej på panden. Bag ved medium varme og vend pandekagerne, når dejen er stivnet let. Bag dem på begge sider til de er gyldne

Et godt tip: Prøv også vores opskrift på Amerikanske Pandekager med et twist af banan.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.