Nemme Amerikanske Pandekager – Bageblanding

Bag lækre nemme Amerikanske Pandekager med Valsemøllen Shake’n’Bake Amerikanske Pandekager.

Tag de små med i køkkenet og lad dem være med i pandekagebagningen. Vi har gjort det rigtig nemt for dig med shake & bake pandekager. Tilsæt blot mælk og ryst flasken, så er du klar til at bage nemme og velsmagende pandekager.

Med shake & bake kan du nemt tage din pandekageblanding med dig, hvor end du skal hen. Udnyt det til at bage pandekager i sommerhuset, med på camping – eller bål. Noget af det bedste ved pandekager er også, at du helt selv kan bestemme, hvad der skal serveres til. Server dem f.eks. lune til morgenbordet eller som en sød dessert.

Find mere inspiration til pandekager her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
4 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 12 stk.

1 flaske Valsemøllen Klassiske Amerikanske Pandekager
3 dl koldt vand
Smør til panden

Sådan gør du

 

  1. Vend flasken på hovedet til bageblandingen slipper bunden af flasken.
  2. Kom vand i flasken og skru låget godt fast.
  3. Vend flasken på hovedet og ryst kraftigt i mindst 1 minut, så bageblandingen slipper i bunden og er ensartet opløst i vandet. Lad flasken stå i 3-4 minutter.
  4. Smelt lidt smør på en pande. Ryst flasken, hæld dej på panden. Bag ved medium varme og vend pandekagerne, når dejen er stivnet let. Bag dem på begge sider til de er gyldne

Et godt tip: Prøv også vores opskrift på Amerikanske Pandekager med et twist af banan.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.