Bananpandekager med havreklid

Disse skønne bananpandekager med havreklid passer perfekt til morgenbordet eller som amerikanske pandekager med et tvist af banan, hvis man en eftermiddag har lyst til noget sødt men stadig i sundere version.

Maria Vestergaard er som så mange andre stor fan af bananpandekager, derfor har hun udviklet denne sundere variation med Valsemøllen havreklid der gør, at de får mere struktur og indeholder flere fibre samtidig med, at de stadig har en sødme fra modne bananer.

Se opskrift

Køkkentid
20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 10 stk.

Fremgangsmåde

  1. Bland havreklid, hvedemel, bagepulver, salt og vaniljepulver sammen i en skål
  2. Tilsæt æg og mælk og pisk dejen sammen
  3. Mos banan med en gaffel i en skål for sig, og tilsæt banan til dejen
  4. Steg pandekagerne på en pande ved middelvarm varme
  5. Server med skiver af banan, friske blåbær og kokosflager

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard