Bananpandekager med havreklid

Bananpandekager med havreklid passer perfekt til morgenbordet. De minder om de klassiske amerikanske pandekager med et tvist af banan. Pandekagerne er også gode, hvis man en eftermiddag har lyst til noget sødt, men i sundere version.

Maria Vestergaard er som så mange andre stor fan af bananpandekager. Derfor har hun udviklet denne sundere variation med Valsemøllen havreklid der gør, at de får mere struktur og indeholder flere fibre. Samtidig har de stadig har en sødme fra modne bananer. De smager derfor et sundere alternativ til, når lækkersulten melder sig.

Se opskrift
bananpandekager

Køkkentid
20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Bananpandekager med havreklid: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 10 stk.

100 g Valsemøllen Havreklid
100 g Valsemøllen Hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. honning
2 æg
2 dl mælk
2 bananer
smør til stegning

Sådan gør du

  1. Bland havreklid, hvedemel, bagepulver, salt og vaniljepulver sammen i en skål
  2. Tilsæt æg og mælk og pisk dejen sammen
  3. Mos banan med en gaffel i en skål for sig, og tilsæt banan til dejen
  4. Steg pandekagerne på en pande ved middelvarm varme
  5. Server med skiver af banan, friske blåbær og kokosflager

Et godt tip: Server de søde banapandekager på brunchbordet, som et sundere alternativ til de amerikanske pandekager. Dine gæster vil ikke tænke over, at opskriften er uden sukker.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.