Menu
  • Bæredygtighed
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Bageskolen
  • Produkter
  • Om os
    • Kontakt
    • Reklamation
    • Udvikling og kvalitet
    • Bageglæden ved dansk mel
    • Glutenfrit
      • Om cøliaki
      • Glutenfri bagning
      • EU-lovgivning
      • Produkter
      • Opskrifter
    • Konkurrencer
      • Fejr ø-mærket
      • Konkurrence – Dyrk bageglæden
    • Nyheder
  • For fagfolk
Valsemøllen / Fuldkornspartnerskabet
Fuldkornspartnerskabet
  • Hjemmeside: https://fuldkorn.dk/

Se Fuldkornspartnerskabets opskrifter her

Karryret med kylling og råkost

Køkkentid
40 min.

Klima-
venlig

Linsesuppe med torsk, æbler og fuldkornsnaanbrød

Køkkentid
1 t.

Klima-
venlig

Fishcakes med fuldkorn og sprød salat

Køkkentid
50 min.

Klima-
venlig

Rodfrugtsalat med kyllingefarsbrød

Køkkentid
55 min.

Ventetid
30 min.

Fuldkornsbruschetta

Køkkentid
15 min.

Groft focaccia med rødbede og rosmarin

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 55 min.

Klima-
venlig

Panzanellasalat med fuldkornsbrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.

Klima-
venlig

Fuldkornspita med krydrede kyllingedunser

Køkkentid
55 min.

Ventetid
24 timer

Kikærtebøffer med søde kartofler og sprød spidskålssalat

Køkkentid
1 t 5 min.

Ventetid
30 min.

Kontakt

Telefon: (+45) 7610 3300
Mail: info@valsemollen.dk

Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg, Danmark.

Presse

  • Valsemøllen billedbank
  • Nyheder

For fagfolk

  • Valsemøllen for fagfolk

Se kontrolrapportValsemøllen A/S – Find smiley

Bageglæde til dig

Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:

Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og food service. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler, til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Valsemøllen for fagfolk Bageri Foodservice Industri