Koldhævede havreboller

Disse lækre havreboller er ægte selvforkælelse

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
ca. 7 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Koldhævede havreboller: 4 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 18-20 boller

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i det kolde vand.
  2. Bland resten af ingredienserne i og ælt dejen i hånden eller i røremaskine ved lav hastighed i 10 minutter.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hvile i køleskab i minimum 6 timer – gerne natten over.
  4. Tag skålen ud af køleskabet og form bollerne med en fugtig ske og sæt dem på en bageplade med bagepapir – der bliver 18-20 store boller.
  5. Bag i forvarmet ovn ved 235°C (varmluft 220°C) i 12-15 minutter.
  6. Spis og nyd