Økologiske koldhævede fiberboller

Bag vores skønne økologiske koldhævede fiberboller, når du skal have nogle nemme og mættende boller. De er fyldt med kerner og fibre, og så smager de skønt.

Måske har du manglet en ny opskrift til morgenboller eller madpakkeboller. I hvert fald synes vi, at du skal prøve disse økologiske koldhævede fiberboller. De er nemme at bage, og så er de bagt på Valsemøllen Økologisk Hvedeklid, der også giver bollerne en skøn smag. Koldhævning giver dine brød endnu mere smag, som er svær at modstå.

Se opskrift
fiberboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske koldhævede fiberboller: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser
  2. Rør dejen sammen med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 5 minutter
  3. dæk skålen til, og lad dejen hæve på køl i mindst 6 timer og maks. 24 timer
  4. Drys bollerne med klid, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (200°C, varmluft) i 15-20 minutter.
  5. Server de lune økologiske koldhævede fiberboller med smør og pålæg.

Vil du hellere bage to brød i stedet for de økologiske koldhævede fiberboller, kan du dele dejen i to, og fordele dem i to smurte bageforme. Du skal blot forlænge bagetiden med ca. 10 minutter.

Et godt tip: Hvis du vil bage endnu mere med de fiberrige hvedeklid, kan du prøve vores knækbrød uden kerner, eller et saftigt durumbrød med hvedeklid. Det vil helt sikkert vække glæde i familien.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.