Økologiske koldhævede fiberboller

Bag vores skønne økologiske koldhævede fiberboller, når du skal have nogle nemme og mættende boller. De er fyldt med kerner og fibre, og så smager de skønt.

Måske har du manglet en ny opskrift til morgenboller eller madpakkeboller. I hvert fald synes vi, at du skal prøve disse økologiske koldhævede fiberboller. De er nemme at bage, og så er de bagt på Valsemøllen Økologisk Hvedeklid, der også giver bollerne en skøn smag. Koldhævning giver dine brød endnu mere smag, som er svær at modstå.

Se opskrift
fiberboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske koldhævede fiberboller: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser
  2. Rør dejen sammen med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 5 minutter
  3. dæk skålen til, og lad dejen hæve på køl i mindst 6 timer og maks. 24 timer
  4. Drys bollerne med klid, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (200°C, varmluft) i 15-20 minutter.
  5. Server de lune økologiske koldhævede fiberboller med smør og pålæg.

Vil du hellere bage to brød i stedet for de økologiske koldhævede fiberboller, kan du dele dejen i to, og fordele dem i to smurte bageforme. Du skal blot forlænge bagetiden med ca. 10 minutter.

Et godt tip: Hvis du vil bage endnu mere med de fiberrige hvedeklid, kan du prøve vores knækbrød uden kerner, eller et saftigt durumbrød med hvedeklid. Det vil helt sikkert vække glæde i familien.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.