Økologiske koldhævede fiberboller

Bag vores skønne økologiske koldhævede fiberboller, når du skal have nogle nemme og mættende boller. De er fyldt med kerner og fibre, og så smager de skønt.

Måske har du manglet en ny opskrift til morgenboller eller madpakkeboller. I hvert fald synes vi, at du skal prøve disse økologiske koldhævede fiberboller. De er nemme at bage, og så er de bagt på Valsemøllen Økologisk Hvedeklid, der også giver bollerne en skøn smag. Koldhævning giver dine brød endnu mere smag, som er svær at modstå.

Se opskrift
fiberboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske koldhævede fiberboller: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser
  2. Rør dejen sammen med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 5 minutter
  3. dæk skålen til, og lad dejen hæve på køl i mindst 6 timer og maks. 24 timer
  4. Drys bollerne med klid, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (200°C, varmluft) i 15-20 minutter.
  5. Server de lune økologiske koldhævede fiberboller med smør og pålæg.

Vil du hellere bage to brød i stedet for de økologiske koldhævede fiberboller, kan du dele dejen i to, og fordele dem i to smurte bageforme. Du skal blot forlænge bagetiden med ca. 10 minutter.

Et godt tip: Hvis du vil bage endnu mere med de fiberrige hvedeklid, kan du prøve vores knækbrød uden kerner, eller et saftigt durumbrød med hvedeklid. Det vil helt sikkert vække glæde i familien.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.