Økologiske knækbrød uden kerner

Vi har lavet en opskrift på knækbrød uden kerner. De er dog stadig fyldt med fibre, da de er bagt på Valsemøllen Økologisk Hvedeklid. Bag dem til madpakken eller ostebordet.

Hvis du eller dine børn ikke er vild med kerner, har vi udviklet et knækbrød uden kerner, bagt på økologiske ingredienser. Selvom du vil undgå kerner, skal du ikke gå på kompromis med fiberindholdet. Hvedeklid indeholder nemlig masser af fibre, og giver en god smag til dit knækbrød. Skær brødene ud i sjove former, eller lav mange små til tapasbordet.

Se opskrift
økologisk knækbrød uden kerner

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, mel og hvedeklid, og ælt dejen til den er samlet og lidt sej.
  2. Rul dejen tyndt ud. Brug en pastamaskine for at lave helt tynde knækbrød eller rul dem ud med en kagerulle.
  3. Skær  i de former, du ønsker, og bag ved 200°C cirka 10 minutter, så kan det knækkes, når de kommer ud igen.

Et godt tip: Hvis du vil pynte dine økologiske knækbrød uden kerner, kan du pensle med æg eller vand og drysse med frø, korn eller klid lige inden de skal i ovnen. Det giver en smuk overflade på dine knækbrød.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.