Økologiske knækbrød uden kerner

Vi har lavet en opskrift på knækbrød uden kerner. De er dog stadig fyldt med fibre, da de er bagt på Valsemøllen Økologisk Hvedeklid. Bag dem til madpakken eller ostebordet.

Hvis du eller dine børn ikke er vild med kerner, har vi udviklet et knækbrød uden kerner, bagt på økologiske ingredienser. Selvom du vil undgå kerner, skal du ikke gå på kompromis med fiberindholdet. Hvedeklid indeholder nemlig masser af fibre, og giver en god smag til dit knækbrød. Skær brødene ud i sjove former, eller lav mange små til tapasbordet.

Se opskrift
økologisk knækbrød uden kerner

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, mel og hvedeklid, og ælt dejen til den er samlet og lidt sej.
  2. Rul dejen tyndt ud. Brug en pastamaskine for at lave helt tynde knækbrød eller rul dem ud med en kagerulle.
  3. Skær  i de former, du ønsker, og bag ved 200°C cirka 10 minutter, så kan det knækkes, når de kommer ud igen.

Et godt tip: Hvis du vil pynte dine økologiske knækbrød uden kerner, kan du pensle med æg eller vand og drysse med frø, korn eller klid lige inden de skal i ovnen. Det giver en smuk overflade på dine knækbrød.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.