Økologiske knækbrød uden kerner

Vi har lavet en opskrift på knækbrød uden kerner. De er dog stadig fyldt med fibre, da de er bagt på Valsemøllen Økologisk Hvedeklid. Bag dem til madpakken eller ostebordet.

Hvis du eller dine børn ikke er vild med kerner, har vi udviklet et knækbrød uden kerner, bagt på økologiske ingredienser. Selvom du vil undgå kerner, skal du ikke gå på kompromis med fiberindholdet. Hvedeklid indeholder nemlig masser af fibre, og giver en god smag til dit knækbrød. Skær brødene ud i sjove former, eller lav mange små til tapasbordet.

Se opskrift
økologisk knækbrød uden kerner

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, mel og hvedeklid, og ælt dejen til den er samlet og lidt sej.
  2. Rul dejen tyndt ud. Brug en pastamaskine for at lave helt tynde knækbrød eller rul dem ud med en kagerulle.
  3. Skær  i de former, du ønsker, og bag ved 200°C cirka 10 minutter, så kan det knækkes, når de kommer ud igen.

Et godt tip: Hvis du vil pynte dine økologiske knækbrød uden kerner, kan du pensle med æg eller vand og drysse med frø, korn eller klid lige inden de skal i ovnen. Det giver en smuk overflade på dine knækbrød.