Økologiske knækbrød uden kerner

Vi har lavet en opskrift på knækbrød uden kerner. De er dog stadig fyldt med fibre, da de er bagt på Valsemøllen Økologisk Hvedeklid. Bag dem til madpakken eller ostebordet.

Hvis du eller dine børn ikke er vild med kerner, har vi udviklet et knækbrød uden kerner, bagt på økologiske ingredienser. Selvom du vil undgå kerner, skal du ikke gå på kompromis med fiberindholdet. Hvedeklid indeholder nemlig masser af fibre, og giver en god smag til dit knækbrød. Skær brødene ud i sjove former, eller lav mange små til tapasbordet.

Se opskrift
økologisk knækbrød uden kerner

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, mel og hvedeklid, og ælt dejen til den er samlet og lidt sej.
  2. Rul dejen tyndt ud. Brug en pastamaskine for at lave helt tynde knækbrød eller rul dem ud med en kagerulle.
  3. Skær  i de former, du ønsker, og bag ved 200°C cirka 10 minutter, så kan det knækkes, når de kommer ud igen.

Et godt tip: Hvis du vil pynte dine økologiske knækbrød uden kerner, kan du pensle med æg eller vand og drysse med frø, korn eller klid lige inden de skal i ovnen. Det giver en smuk overflade på dine knækbrød.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.