Økologiske knækbrød uden kerner

Vi har lavet en opskrift på økologiske knækbrød uden kerner. De er dog stadig fyldt med fibre, da de er bagt på Valsemøllen Økologisk Hvedeklid. Bag dem til madpakken eller ostebordet.

Hvis du eller dine børn ikke er vild med kerner, har vi udviklet et knækbrød uden kerner, bagt på økologiske ingredienser. Selvom du vil undgå kerner, skal du ikke gå på kompromis med fiberindholdet. Hvedeklid indeholder nemlig masser af fibre, og giver en god smag til dit knækbrød. Skær brødene ud i sjove former, eller lav mange små til tapasbordet.

Find flere opskrifter på knækbrød her. 

Se opskrift
økologisk knækbrød uden kerner

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, mel og hvedeklid, og ælt dejen til den er samlet og lidt sej.
  2. Rul dejen tyndt ud. Brug en pastamaskine for at lave helt tynde knækbrød eller rul dem ud med en kagerulle.
  3. Skær  i de former, du ønsker, og bag ved 200°C cirka 10 minutter, så kan det knækkes, når de kommer ud igen.

Et godt tip: Hvis du vil pynte dine økologiske knækbrød uden kerner, kan du pensle med æg eller vand og drysse med frø, korn eller klid lige inden de skal i ovnen. Det giver en smuk overflade på dine knækbrød.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.