Fyldte søde kartofler

Lav fyldte søde kartofler med hønseFRI pålægssalat fra Hanegal og Valsemøllen Økologiske Poppede Rugkerner. En ret du kan spise til frokost eller servere som tilbehør til aftensmaden. Valsemøllen Økologiske Poppede Rugkerner har et højt fiberindhold, er 100% fuldkorn og giver god knas til retten. Perfekt topping til de fyldte søde kartofler.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal. Hanegals produkter er 100% økologiske og er fremstillet med respekt for naturen, og med fokus på, at dyrene har haft et godt liv med mulighed for naturlig udfoldelse. Læs mere om Hanegal her.

Se opskrift
Fyldte søde kartofler

Køkkentid
10 min.

Ventetid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Prik huller i søde kartoflerne med en gaffel, og kom dem i ovnen ved 200°C i ca. 35 minutter, eller til de er møre.
  2. Vend de poppede rugkerner med olivenolie og salt, og bag dem sprøde i ovnen ved 200°C i 5 minutter.
  3. Skær et snit i søde kartoflerne, og fyld dem med HønseFRI salat.
  4. Top med syltede rødløg, de sprøde poppede rugkerner og brøndkarse.

 

Et godt tip: Find en masse inspiration og opskrifter til hvad du kan servere til dine fyldte søde kartofler, her.