Sådan gør du
Fladbrød
- Mælken lunes i en lille gryde, til den er lillefingervarm.
- I en skål smuldres gæren og røres den ud i mælken sammen med sukker, salt og olie.
- Tilsæt mel, lidt efter lidt og ælt godt sammen til dejen er blød og smidig.
- Lad den hæve tildækket på køkkenbordet i ca. 1 time.
- Del dejen i 4 stykker.
- På et meldrysset bord rulles hvert stykke ud i en cirkel med en diameter på 15-20 cm.
- Varm en pande op med olie og steg fladbrødene herpå, i 3-5 minutter på hver side til de har flotte brune pletter
- Lad dem afkøle.
Hummus
- Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
- Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens
Server fladbrødene, smurt med hummus. Top med smuldret feta, soltørrede tomater, pesto og solsikkekerner.
Drys til sidst med ekstra flagesalt og olivenolie.