Fladbrød med hummus og feta

Mums! Et hjemmebagt fladbrød smager altid skønt. I denne opskrift har vi toppet vores fladbrød med hummus og feta. Derudover der der fyldt soltørrede tomater på. Skønne smage, der tager dig syd på!

Bage dine egne fladbrød med hummus og feta. Det er slet ikke så svært. De sprøde fladbrød er perfekt gæstemad, hvor dine gæster kan toppe dem med alverdens fyld fx bagte peberfrugter eller sprøde falafler. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Se opskrift
fladbrød med hummus og feta

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

Fladbrød, 4 stk.
1,5 dl mælk
15 g gær
1 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
1 tsk. rørsukker
200 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
Olie til stegning

Topping
Hummus
100 g feta eller salatost
50 g soltørrede tomater
1 glas grøn pesto, valgfri
solsikkekerner eller pinjekerner efter behov
olivenolie
1 stk. frisk basilikum
1 tsk. flagesalt
1 stk. citron, saften

Sådan gør du

  1. Mælken lunes i en lille gryde, til den er lillefingervarm.
  2. I en skål smuldres gæren og røres den ud i mælken sammen med sukker, salt og olie.
  3. Tilsæt mel, lidt efter lidt og ælt godt sammen til dejen er blød og smidig.
  4. Lad den hæve tildækket på køkkenbordet i ca. 1 time.
  5. Del dejen i 4 stykker.
  6. På et meldrysset bord rulles hvert stykke ud i en cirkel med en diameter på 15-20 cm.
  7. Varm en pande op med olie og steg fladbrødene herpå, i 3-5 minutter på hver side til de har flotte brune pletter
  8. Lad dem afkøle.
  9. Server fladbrødene, smurt med hummus. Top med smuldret feta, soltørrede tomater, pesto og solsikkekerner. Drys til sidst med ekstra flagesalt og olivenolie.

 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.