Fladbrød med hummus og feta

Mums! Et hjemmebagt fladbrød smager altid skønt. I denne opskrift har vi toppet vores fladbrød med hummus og feta. Derudover der der fyldt soltørrede tomater på. Skønne smage, der tager dig syd på!

Bage dine egne fladbrød med hummus og feta. Det er slet ikke så svært. De sprøde fladbrød er perfekt gæstemad, hvor dine gæster kan toppe dem med alverdens fyld fx bagte peberfrugter eller sprøde falafler. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Se opskrift
fladbrød med hummus og feta

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

Fladbrød, 4 stk.
1,5 dl mælk
15 g gær
1 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
1 tsk. rørsukker
200 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
Olie til stegning

Topping
Hummus
100 g feta eller salatost
50 g soltørrede tomater
1 glas grøn pesto, valgfri
solsikkekerner eller pinjekerner efter behov
olivenolie
1 stk. frisk basilikum
1 tsk. flagesalt
1 stk. citron, saften

Sådan gør du

  1. Mælken lunes i en lille gryde, til den er lillefingervarm.
  2. I en skål smuldres gæren og røres den ud i mælken sammen med sukker, salt og olie.
  3. Tilsæt mel, lidt efter lidt og ælt godt sammen til dejen er blød og smidig.
  4. Lad den hæve tildækket på køkkenbordet i ca. 1 time.
  5. Del dejen i 4 stykker.
  6. På et meldrysset bord rulles hvert stykke ud i en cirkel med en diameter på 15-20 cm.
  7. Varm en pande op med olie og steg fladbrødene herpå, i 3-5 minutter på hver side til de har flotte brune pletter
  8. Lad dem afkøle.
  9. Server fladbrødene, smurt med hummus. Top med smuldret feta, soltørrede tomater, pesto og solsikkekerner. Drys til sidst med ekstra flagesalt og olivenolie.

 

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.