Koldhævede proteinboller med chiafrø – Bageblanding

Disse koldhævede proteinboller med chiafrø indeholder godt med protein og masser af fuldkorn, der giver god smag og en saftig krumme – det nemme valg for dig med fokus på sund livsstil og gode kostvaner.

Bag de saftige proteinboller til madpakken eller morgenbordet. Bollerne er udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin Smidt, også kendt som HealtySkinnyBitch. De er sammensat af en masse gode ingredienser. De lækre koldhævede proteinboller med chiafrø skal bare røres sammen aftenen før, og næste morgen er de klar til at blive til skønne, mættende boller.

Se opskrift
koldhævede proteinboller med chiafrø

Køkkentid
15 min.

Ventetid
6 t. 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Koldhævede proteinboller med chiafrø – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 24 anmeldelser

Opskrift

10 stk.

4 dl. vand, koldere en lunkent
10 g gær
1 pk Valsemøllen Proteinboller

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet og tilsæt pakkens indhold. Ælt dejen i 2-3 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellem hastighed
  2. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskabet i minimum 6 timer – gerne natten over.
  3. Form bollerne med to skeer og placer på en bageplade med bagepapir. Pensl med vand og drys fx Valsemøllen Økologiske Chiafrø på toppen.
  4. Bag bollerne i midten af en forvarmet ovn 240°C (varmluft 225°C) i 18-20 minutter.

Vil du springe koldhævningen over? Så skal du i stedet anvende 20 g gær og lunkent vand. Du kan følge fremgangsmåden ovenfor, dog skal du ælte dejen i mindst 10 minutter, for at sikre alt vandet bliver optaget af det høje fuldkornsindhold, og dejen skal hæve 1 time ved stuetemperatur.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.