Müslibar med havregryn

Skal kan du prøve denne opskrift på en sød og syrlig müslibar med havregryn – En lille snack der er perfekt til have med på farten og til den spontane sult. Opskriften på müslibar med havregryn er udviklet af Fuldkornspartnerskabet. Se flere af deres opskrifter her.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

20 stk.

100 g Grofthakkede hasselnødder
100 g Tranebær
75 g Grofthakkede tørrede æbler
50 g Kokosmel
50 g Valsemøllen Havregryn, Grovvalsede 
50 g Valsemøllen Økologiske Græskarkerner
50 g Valsemøllen Økologiske Sesamfrø
 dl Jordnøddesmør
½ dl vand
 dl honning

Sådan gør du

  1. Vend alle de tørre ingredienser sammen i en pasende skål.
  2. Kom honning og jordnøddesmør i en lille gryde sammen med vandet, og lad det simre i to minutter.
  3. Hæld massen over de tørre ingredienser, og vend det godt sammen.
  4. Beklæd en lille bradepande på 18 x 24 cm med bagepapir.
  5. Fordel massen i formen, og tryk den nænsomt sammen, så massen er jævn og tæt.
  6. Bag den müslibarerne i ovnen ved 150°C i ca. 25 min indtil overfladen er flot gylden.
  7. Vend barerne forsigtigt ud på en bagerist, og lad den køle helt ned inden den skæres ud i 20 stave.

Et godt tip: Pak de afkølede sprøde müslibarer ind i madpakkepapir, så de er klar til en picnictur ud med en termokande kaffe under armen.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.