Müslibar med havregryn

Skal kan du prøve denne opskrift på en sød og syrlig müslibar med havregryn – En lille snack der er perfekt til have med på farten og til den spontane sult. Opskriften på müslibar med havregryn er udviklet af Fuldkornspartnerskabet. Se flere af deres opskrifter her.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

20 stk.

100 g Grofthakkede hasselnødder
100 g Tranebær
75 g Grofthakkede tørrede æbler
50 g Kokosmel
50 g Valsemøllen Havregryn, Grovvalsede 
50 g Valsemøllen Økologiske Græskarkerner
50 g Valsemøllen Økologiske Sesamfrø
 dl Jordnøddesmør
½ dl vand
 dl honning

Sådan gør du

  1. Vend alle de tørre ingredienser sammen i en pasende skål.
  2. Kom honning og jordnøddesmør i en lille gryde sammen med vandet, og lad det simre i to minutter.
  3. Hæld massen over de tørre ingredienser, og vend det godt sammen.
  4. Beklæd en lille bradepande på 18 x 24 cm med bagepapir.
  5. Fordel massen i formen, og tryk den nænsomt sammen, så massen er jævn og tæt.
  6. Bag den müslibarerne i ovnen ved 150°C i ca. 25 min indtil overfladen er flot gylden.
  7. Vend barerne forsigtigt ud på en bagerist, og lad den køle helt ned inden den skæres ud i 20 stave.

Et godt tip: Pak de afkølede sprøde müslibarer ind i madpakkepapir, så de er klar til en picnictur ud med en termokande kaffe under armen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.