Sandwichbrød

Lav lækre og hjemmelavede sandwich med denne lette opskrift på sandwichbrød. Bag dem til madpakken eller til den lækre weekendfrokost. Sandwichbrødene er fyldt med fuldkorn, så du kan spise en lækker frokost, mens du på en let og enkel måde får fuldkorn til hverdag.

Opskriften er lavet i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet. På Fuldkornpartnerskabets hjemmeside kan du læse mere om fuldkorn. Du kan også finde mange flere fuldkornsopskrifter her.

Se opskrift
Sandwichbrød

Køkkentid
20-25 min.

Ventetid
1,5-2 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8 stk.

Sandwichbrød
500 g koldt vand fra hanen
20 g gær
6 g salt
50 g Valsemøllen Havregryn, grovvalsede
55 g Valsemøllen Økologiske Rugkerner
200 g Valsemøllen Dansk Fuldkornshvedemel
275 g Valsemøllen Dansk Hvedemel


Sandwich med aubergine
1 aubergine
1 pakke rucula
1 pakke mozarella
80 g soltørrede tomater
Olivenolie

Sådan gør du

  1. Kom vandet i en skål.
  2. Rør gær og salt ud i vandet.
  3. Rør derefter havregryn og rugkerner ud i vandet.
  4. Tilsæt melet og ælt dejen grundigt til den samler sig.
  5. Fold dejen og sæt den til hævning tildækket i ca. 1 time til den er hævet til dobbeltstørrelse.
  6. Tænd ovnen på 220°C.
  7. Vælt forsigtigt dejen ud på et let meldrysset bord og skær otte sandwichbrød.
  8. Form brødene som aflange sandwichbrød.
  9. Vend brødene i valgfrie kerner eller frø (Sesam, græskarkerner eller andre).
  10. Sæt brødene til hævning i ca. 30 minutter til de er hævet lidt op.
  11. Bag brødene midt i ovnen til de er lysebrune og lyder hule. Det tager ca. 15-20 minutter.
  12. Når brødet er bagt, skær aubergine i aflange tynde skiver.
  13. Kom olivenolie på en pande og steg dem til de er let gyldne og bløde.
  14. Skær sandwichbrødet over og kom skiver af mozzarella på, efterfulgt af soltørrede tomater, rucula og de stegte auberginer.

Et godt tip: Find inspiration til frø og kerner her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.