Madpakkebrød med ølandshvede

Få point for madpakken til ungerne med denne opskrift på lækre madpakkebrød med ølandhvedemel. De er perfekte til børnenes eller din egen madpakke.

En lækker og nem opskrift på smagfulde madpakkebrød med ølandshvede. De skønne brød er saftige og smager skønt i madpakken. Fyld dem med den slags pålæg du selv og børnene elsker. Og bag gerne en stor portion ved skolestart, så du nemt kan tage et skønt brød op af fryseren.  Når du bager med Valsemøllen Ølandshvede, bager du med dansk mel, der er dyrket, høstet og malet i Danmark.

Se opskrift
madpakkebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Madpakkebrød med ølandshvede: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

20 madpakkebrød

50 g gær
7 dl lunken vand (ca. 25 °C).
500 g Valsemøllen ølandshvedemel
500 g Valsemøllen Hvedemel
50 g olie
2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt resten af ingredienserne, tilbagehold lidt af hvedemelet.
  2. Ælt dejen i mindst 5 min, og resten af hvedemelet tilsættes efter behov.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
  4. Slå luften ud af dejen og form 20 aflange boller, og læg dem på en bageplade med bagepapir.Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter tildækket og ved stuetemperatur.
  5. Pensel bollerne med vand og drys med frø og kerner. Bag dem på midterste rille i en forvarmet ovn ved 220 °C (varmluft  200 °C), i ca. 20 minutter.

Et godt tip: Udskift vandet med kærnemælk, det giver dine madpakkebrød mere syrlighed og saftighed. Hvis du mangler flere god tips til madpakken, kan du finde en masse inspiration her!

 

madpakkebrød

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.