Madpakkebrød med ølandshvede

Få point for madpakken til ungerne med denne opskrift på lækre madpakkebrød med ølandhvedemel. De er perfekte til børnenes eller din egen madpakke.

En lækker og nem opskrift på smagfulde madpakkebrød med ølandshvede. De skønne brød er saftige og smager skønt i madpakken. Fyld dem med den slags pålæg du selv og børnene elsker. Og bag gerne en stor portion ved skolestart, så du nemt kan tage et skønt brød op af fryseren.  Når du bager med Valsemøllen Ølandshvede, bager du med dansk mel, der er dyrket, høstet og malet i Danmark.

Se opskrift
madpakkebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

20 madpakkebrød

50 g gær
7 dl lunken vand (ca. 25 °C).
500 g Valsemøllen ølandshvedemel
500 g Valsemøllen Hvedemel
50 g olie
2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt resten af ingredienserne, tilbagehold lidt af hvedemelet.
  2. Ælt dejen i mindst 5 min, og resten af hvedemelet tilsættes efter behov.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
  4. Slå luften ud af dejen og form 20 aflange boller, og læg dem på en bageplade med bagepapir.Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter tildækket og ved stuetemperatur.
  5. Pensel bollerne med vand og drys med frø og kerner. Bag dem på midterste rille i en forvarmet ovn ved 220 °C (varmluft  200 °C), i ca. 20 minutter.

Et godt tip: Udskift vandet med kærnemælk, det giver dine madpakkebrød mere syrlighed og saftighed. Hvis du mangler flere god tips til madpakken, kan du finde en masse inspiration her!

 

madpakkebrød

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.