Madpakkebrød med ølandshvede

Få point for madpakken til ungerne med denne opskrift på lækre madpakkebrød med ølandhvedemel. De er perfekte til børnenes eller din egen madpakke.

En lækker og nem opskrift på smagfulde madpakkebrød med ølandshvede. De skønne brød er saftige og smager skønt i madpakken. Fyld dem med den slags pålæg du selv og børnene elsker. Og bag gerne en stor portion ved skolestart, så du nemt kan tage et skønt brød op af fryseren.  Når du bager med Valsemøllen Ølandshvede, bager du med dansk mel, der er dyrket, høstet og malet i Danmark.

Se opskrift
madpakkebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

20 madpakkebrød

50 g gær
7 dl lunken vand (ca. 25 °C).
500 g Valsemøllen ølandshvedemel
500 g Valsemøllen Hvedemel
50 g olie
2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt resten af ingredienserne, tilbagehold lidt af hvedemelet.
  2. Ælt dejen i mindst 5 min, og resten af hvedemelet tilsættes efter behov.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
  4. Slå luften ud af dejen og form 20 aflange boller, og læg dem på en bageplade med bagepapir.Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter tildækket og ved stuetemperatur.
  5. Pensel bollerne med vand og drys med frø og kerner. Bag dem på midterste rille i en forvarmet ovn ved 220 °C (varmluft  200 °C), i ca. 20 minutter.

Et godt tip: Udskift vandet med kærnemælk, det giver dine madpakkebrød mere syrlighed og saftighed. Hvis du mangler flere god tips til madpakken, kan du finde en masse inspiration her!

 

madpakkebrød

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.