Madpakkebrød med ølandshvede

Få point for madpakken til ungerne med denne opskrift på lækre madpakkebrød med ølandhvedemel. De er perfekte til børnenes eller din egen madpakke.

En lækker og nem opskrift på smagfulde madpakkebrød med ølandshvede. De skønne brød er saftige og smager skønt i madpakken. Fyld dem med den slags pålæg du selv og børnene elsker. Og bag gerne en stor portion ved skolestart, så du nemt kan tage et skønt brød op af fryseren.  Når du bager med Valsemøllen Ølandshvede, bager du med dansk mel, der er dyrket, høstet og malet i Danmark.

Se opskrift
madpakkebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

20 madpakkebrød

50 g gær
7 dl lunken vand (ca. 25 °C).
500 g Valsemøllen ølandshvedemel
500 g Valsemøllen Hvedemel
50 g olie
2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt resten af ingredienserne, tilbagehold lidt af hvedemelet.
  2. Ælt dejen i mindst 5 min, og resten af hvedemelet tilsættes efter behov.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
  4. Slå luften ud af dejen og form 20 aflange boller, og læg dem på en bageplade med bagepapir.Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter tildækket og ved stuetemperatur.
  5. Pensel bollerne med vand og drys med frø og kerner. Bag dem på midterste rille i en forvarmet ovn ved 220 °C (varmluft  200 °C), i ca. 20 minutter.

Et godt tip: Udskift vandet med kærnemælk, det giver dine madpakkebrød mere syrlighed og saftighed. Hvis du mangler flere god tips til madpakken, kan du finde en masse inspiration her!

 

madpakkebrød

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.