Frokostbolle med ærtemos

En Frokostbolle a la burger med ærtemos og roastbeaf – En frokost der skruer op for proteiner og det grønne!

Valsemøllen Proteingrødboller er udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin, og her får du inspiration til en frokostbolle a la en burger med ærtehummus og roastbeaf. En mættende frokost spækket med grønt og protein. Proteingrødboller er nemme at lave – se hvordan her og har en saftig krumme pga. linsemelet. De er nøglehul og fuldkornsmærket og et godt supplement til rugbrød.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Frokostbolle med ærtemos: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 personer

100 g optøede ærter
100 g skyr
1/4 dl olivenolie
Knust hvidløg efter smag
Friske mynteblade efter smag
Evt. vand
4 færdigbagte Proteingrødboller á 76 g
100 g roastbeef i skiver
50 g fintsnittet rød- og grøn spidskål
Friske ærtespirer

Sådan gør du

  1. Bag proteingrødbollerne – se hvordan her.
  2. Blend ærter, skyr, vand og olivenolie. Tilsæt hvidløg og mynte. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens og blend til du har opnået den ønskede smag og konsistens.
  3. Skær roastbeefen i skiver.
  4. Flæk proteingrødbollerne, og læg dem sammen med hummus, roastbeef, kål og ærtespirer og servér den resterende hummus til.

Energi pr. person: 347 kcal, fedt 29 %, protein 26 %, kulhydrat 45 %

Opskrift udviklet af Fit Living

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.