Frokostbolle med ærtehummus

En Frokostbolle a la burger med ærtehummus og roastbeaf - En frokost der skruer op for proteiner og det grønne!

Finax Proteingrødboller er udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin, og her får du inspiration til en frokostbolle a la en burger med ærtehummus og roastbeaf. En mættende frokost spækket med grønt og protein. Proteingrødboller er nemme at lave – se hvordan her og har en saftig krumme pga. linsemelet. De er nøglehul og fuldkornsmærket og et godt supplement til rugbrød.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Frokostbolle med ærtehummus: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 4 personer

100 g optøede ærter
100 g skyr
1 dl vand
1/4 dl olivenolie
1 pose Valsemøllen Green Life økologisk hummus
Knust hvidløg efter smag
Friske mynteblade efter smag
4 færdigbagte Proteingrødboller á 76 g
100 g roastbeef i skiver
50 g fintsnittet rød- og grøn spidskål
Friske ærtespirer

Fremgangsmåde

  1. Bag proteingrødbollerne – se hvordan her.
  2. Blend ærter, skyr, vand og olivenolie. Drys Valsemøllen Green Life økologiske hummus i, og blend til en tyk hummus.
  3. Tilsæt hvidløg og mynte.
  4. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens og blend til du har opnået den ønskede smag og konsistens.
  5. Skær roastbeefen i skiver.
  6. Flæk proteingrødbollerne, og læg dem sammen med hummus, roastbeef, kål og ærtespirer og servér den resterende hummus til.

Energi pr. person: 347 kcal, fedt 29 %, protein 26 %, kulhydrat 45 %

Opskrift udviklet af Fit Living