Frokostbolle med ærtemos

En Frokostbolle a la burger med ærtemos og roastbeaf – En frokost der skruer op for proteiner og det grønne!

Valsemøllen Proteingrødboller er udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin, og her får du inspiration til en frokostbolle a la en burger med ærtehummus og roastbeaf. En mættende frokost spækket med grønt og protein. Proteingrødboller er nemme at lave – se hvordan her og har en saftig krumme pga. linsemelet. De er nøglehul og fuldkornsmærket og et godt supplement til rugbrød.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Frokostbolle med ærtemos: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 personer

100 g optøede ærter
100 g skyr
1/4 dl olivenolie
Knust hvidløg efter smag
Friske mynteblade efter smag
Evt. vand
4 færdigbagte Proteingrødboller á 76 g
100 g roastbeef i skiver
50 g fintsnittet rød- og grøn spidskål
Friske ærtespirer

Sådan gør du

  1. Bag proteingrødbollerne – se hvordan her.
  2. Blend ærter, skyr, vand og olivenolie. Tilsæt hvidløg og mynte. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens og blend til du har opnået den ønskede smag og konsistens.
  3. Skær roastbeefen i skiver.
  4. Flæk proteingrødbollerne, og læg dem sammen med hummus, roastbeef, kål og ærtespirer og servér den resterende hummus til.

Energi pr. person: 347 kcal, fedt 29 %, protein 26 %, kulhydrat 45 %

Opskrift udviklet af Fit Living