Müslibar med kerner

Hjemmelavet muslibar smager helt fantastisk. Du kan variere med både kerner, gryn og frø, alt efter hvad du bedst kan lide

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Müslibar med kerner: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til ca. 20 stk.
  1. Hak mandler og hasselnødder groft.
  2. Lun mælken i en gryde, eller i en mikroovn, den må ikke koge.
  3. Tilsæt de hakkede nødder, hørfrø, solsikkekerner, kerner og kokosmel i den lune kondenserede mælk.
  4. Rør rundt, og tilsæt havregrynene lidt af gangen.
  5. Rør rundt til konsistensen er sej, men stadig våd og klistret.
  6. Kom hele blandingen i et fad ca. 20×30 cm, beklædt med bagepapir.
  7. Kom lidt vand på hænderne og glat blandingen ud.
  8. Bag müslimassen ved 125 °C i ca. 45 min.
  9. Lad den køle af i ca. et kvarter, og skær kagen i passende stykker.
  10. Pak dem ind i madpapir når de er kolde og opbevar dem i en kagedåse.