Müslibar med kerner

Hjemmelavet müslibar med kerner der smager helt fantastisk. De kan bruges til at pifte madpakken op, eller som en god eftermiddags snack. Du kan variere med både kerner, gryn og frø, alt efter hvad du bedst kan lide og hvad du bor i dit køkken.

Se opskrift
Müslibar med kerner

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Müslibar med kerner: 5 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

ca. 20 stk.

100 g mandler
100 g hasselnødder
1 dåse kondenseret mælk (350 g)
100 g Valsemøllen rugerner– klar til brug (eller 100 g forkogte hvede- eller bygkerner)
50 g Valsemøllen Økologiske Hørfrø
50 g Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
4 spsk. Kokosmel
150 g havregryn
Evt. lidt tørret frugt skåret i små stykker (abrikoser, dadler, figner)

Sådan gør du

 

  1. Hak mandler og hasselnødder groft.
  2. Lun mælken i en gryde, eller i en mikroovn, den må ikke koge.
  3. Tilsæt de hakkede nødder, hørfrø, solsikkekerner, kerner og kokosmel i den lune kondenserede mælk.
  4. Rør rundt, og tilsæt havregrynene lidt af gangen.
  5. Rør rundt til konsistensen er sej, men stadig våd og klistret.
  6. Kom hele blandingen i et fad ca. 20×30 cm, beklædt med bagepapir.
  7. Kom lidt vand på hænderne og glat blandingen ud.
  8. Bag müslimassen ved 125 °C i ca. 45 min.
  9. Lad den køle af i ca. et kvarter, og skær kagen i passende stykker.
  10. Pak dem ind i madpapir når de er kolde og opbevar dem i en kagedåse.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.