Müslibar med kerner

Hjemmelavet müslibar med kerner der smager helt fantastisk. De kan bruges til at pifte madpakken op, eller som en god eftermiddags snack. Du kan variere med både kerner, gryn og frø, alt efter hvad du bedst kan lide og hvad du bor i dit køkken.

Se opskrift
Müslibar med kerner

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Müslibar med kerner: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 20 stk.

100 g mandler
100 g hasselnødder
1 dåse kondenseret mælk (350 g)
100 g Valsemøllen rugerner– klar til brug (eller 100 g forkogte hvede- eller bygkerner)
50 g Valsemøllen Økologiske Hørfrø
50 g Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
4 spsk. Kokosmel
150 g havregryn
Evt. lidt tørret frugt skåret i små stykker (abrikoser, dadler, figner)

Sådan gør du

 

  1. Hak mandler og hasselnødder groft.
  2. Lun mælken i en gryde, eller i en mikroovn, den må ikke koge.
  3. Tilsæt de hakkede nødder, hørfrø, solsikkekerner, kerner og kokosmel i den lune kondenserede mælk.
  4. Rør rundt, og tilsæt havregrynene lidt af gangen.
  5. Rør rundt til konsistensen er sej, men stadig våd og klistret.
  6. Kom hele blandingen i et fad ca. 20×30 cm, beklædt med bagepapir.
  7. Kom lidt vand på hænderne og glat blandingen ud.
  8. Bag müslimassen ved 125 °C i ca. 45 min.
  9. Lad den køle af i ca. et kvarter, og skær kagen i passende stykker.
  10. Pak dem ind i madpapir når de er kolde og opbevar dem i en kagedåse.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.