Fuldkornsgrissini med sesam

Sprøde og gyldne grissini bagt med fuldkorn og drysset med sesamfrø. De er oplagte til madpakken, tapasbordet eller som sprødt tilbehør til middagen.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet i forbindelse med Aftensmadsugen.

Sprøde fuldkornsgrissini med sesam.

Køkkentid
ca. 35 min.

Ventetid
ca. 1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

Ca. 20 stykker

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt olivenolie og en halv teskefuld salt (gem resten til drys).
  2. Tilsæt grahamsmel og hvedemel, og ælt dejen godt sammen, til den er smidig.
  3. Dæk dejen med et viskestykke, og lad den hæve i 40 minutter.
  4. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
  5. Drys lidt mel på bordet, og del dejen i mindre stykker. Rul hver dejklump til tynde stænger på ca. 0,8 cm i tykkelsen, og skær dem i den ønskede længde (fx 20–25 cm).
  6. Læg grissinistængerne på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg, og drys med sesamfrø og resten af saltet.
  7. Bag grissinierne i 15–20 minutter, til de er sprøde og gyldne.

Et godt tip:

Grissini smager skønt som en lille snack, til madpakken, tapasbordet eller som sprødt tilbehør til supper og salater.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.