Dansk Grahamsmel

Dansk Grahamsmel

Valsemøllen Dansk Grahamsmel er fuld af smag og kostfibre.

Brug Dansk Grahamsmel til grahamsbrød og fuldkornsboller. Grahamsmel består af stenformalede hvedekerner, der bidrager med masser af smag og kostfibre til det færdigbagte resultat. I grahamsmel er det hele kornet der er malet, hvor alle hvedens naturlige bestanddele bevares i modsætning til almindeligt hvedemel, hvor skaldele og kim er frasigtet.

Find opskrifter og mere inspiration her

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

FULDKORNSHVEDEMEL.

Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 100 g fuldkorn pr. 100 g.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1414 kJ / 338 kcal
Fedt1,5 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat63,6 g
- heraf sukkerarter1,2 g
Kostfibre11 g
Protein11,1 g
Salt*0,01 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra konsorten

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.