Dansk Grahamsmel

Dansk Grahamsmel

Valsemøllen Dansk Grahamsmel er fuld af smag og kostfibre.

Til grahamsbrød og fuldkornsboller. Grahamsmel består af stenformalede hvedekerner, der bidrager med masser af smag og kostfibre til det færdigbagte resultat. I grahamsmel er det hele kornet der er malet, hvor alle hvedens naturlige bestanddele bevares i modsætning til almindeligt hvedemel, hvor skaldele og kim er frasigtet.

Find opskrifter og mere inspiration her

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

Fintformalede hvedekerner med alle skaldele

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1426 kJ
Fedt2,4 g
- heraf mættede fedtsyrer0,35 g
Kulhydrat74 g
- heraf sukkerarter0,54 g
Kostfibre12 g
Protein11 g
Salt*0,04 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra konsorten

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.