Gulerodsbrud – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen boller kan bruges til meget forskelligt bagværk. Gulerodsbrud er en af dem. De bliver luftige og har en dejlig mild smag.

Bag både boller, burgerboller, hindbærsnurrer eller som denne her opskrift, gulerodsbrud. Med Valsemøllen bolleblanding bliver dine brud lækre og luftige, og ved at tilsætte revet gulerod bliver de også saftige. Servér som de er eller med smør på.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

18 brud

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
200 g revet gulerødder (ca. 4 gulerødder)
1 dl Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Hæld dejen ud på bordet, og lav en fordybning i dejen.
  5. Fordel de revede gulerødder og solsikkekerner på dejen og fold den sammen om fyldet.
  6. Hak 18 brud af dejen og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  7. Lad dem efterhæve tildækket i ca. 50 minutter.
  8. Pensl de færdighævede brud med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  9. Lad gulerodsbrudene køle af på en rist.
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.