Bløde boller – Valsemøllen brødblanding

Invitér familie og venner på lækre, lune hjemmebagte Valsemøllen bløde boller. Med deres milde smag er de perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.

Valsemøllen bolleblanding er en nem måde at få hele huset til at dufte af hjemmebag uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Se opskrift

Køkkentid
15 min

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 18 boller

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad bollerne køle af på en rist.

Tip: Du kan nemt bruge dejen til at lave lækre kanelsnegle. Så har du en komplet fødselsdags-menu. Få opskriften her og få mere inspiration til fødselsdagen her