Bløde boller – Bageblanding

Invitér familie og venner på lækre, lune hjemmebagte Valsemøllen bløde boller. Med deres milde smag er de perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.

Valsemøllen Boller bageblanding er en nem måde at få hele huset til at dufte af hjemmebag uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. De bløde boller er nemlig super nemme at bage, og dejen kan varieres på et utal af måder. Bag f.eks. halvdelen af dejen som boller, og brug den anden halvdel til kanelsnegle. En nem og hurtig måde at sikre eftermiddagshyggen på. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
boller

Køkkentid
15 min

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Bløde boller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Opskrift

18 boller

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Du kan nemt bruge dejen til at lave lækre kanelsnegle. Så har du en komplet fødselsdags-menu. Få opskriften her og få mere inspiration til fødselsdagen her

boller