Tillykke med fødselsdagen

Hurra! Det er tid til at fejre fødselsdag. Og naturligvis synes vi, at fødselsdage skal være fyldte med lækkert bagværk, hygge, fest og fejringer – både i det små og det helt store.
Vi elsker alt lige fra luftige og bløde fødselsdagsboller og varm kakao til favoritkagen med lys og ønsker som dagens store højdepunkt.

Med Valsemøllens bageblandinger giver vi dig mulighed for 
at nyde disse skønne danske traditioner og skabe magiske øjeblikke sammen med dem, du holder af. Nemt og lige til.

Nem og smagfuld fødselsdag

DEL DIN BAGEGLÆDE OG VIND LÆKRE KAGEGAVER

Fejr sammen med os ved at dele dit festlige hjemmebag med hashtag #fødselsdagmedValsemøllen og vind 10 lækre Valsemøllen kageblandinger.

Vi finder en vinder hver måned i hele 2024, og vi ser frem til at dele vores fælles passion for bageglæde med jer, og til at se jeres flotte, festlige og personlige kagefavoritter.

Valsemøllen – 125 år med bageglæde

Vi har i år 125 års fødselsdag, og vi vil gerne bruge vores fødselsdag på at hylde dig og alle, der skaber 
hygge og fest, og som bidrager til det daglige brød. Uanset om du bager det søde eller salte, stort eller småt, på kort eller lang tid, vil vi fejre bagværket og fællesskabet, det skaber.

Kage-aktivitet

Vi ved ikke helt om kagespisning i sig selv kan kategoriseres som en aktivitet. Men hvis du bager en masse lækre muffins og arrangerer at dine gæster (store som små) selv skal dekorere kagerne inden i spiser – så mener vi godt, at kage og aktivitet kan indgå i samme sætning :-) Win-win.

PSST: Du kan hurtigt og nemt bage muffins af både Valsemøllen Citronmåne, Chokoladekage og Drømmekage

Få opskrifterne her

Download børnefødselsdags-fest-kit

Det har aldrig været nemmere at holde børnefødselsdag, end det er med Valsemøllen’ fødselsdagskit; Prinsesser og pirater:

Yndlingsopskrifter, søde og seje invitationer og udsmykning. Og sjove aktiviteter. Alt sammen til dig fra os. God fornøjelse og tillykke til dit barn.

Download GRATIS her

Sjove lege til fødselsdagen

Når aftenen nærmer sig, og det bliver puttetid, så findes der ikke noget bedre, end at høre ens glade barn snakke, næsten ustoppeligt, om dagens sjove lege og oplevelser. Og vi har mange sjove lege, vi gerne vil dele med dig. Vores yndlingsfødselsdagsleg er naturligvis boller-på-snor, hvor børnene spiser bollerne med hænderne på ryggen. Leder du efter andre lege, kan du finde inspiration til andre sjove børnelege, der skaber glæde og gode minder lige her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.