Det har aldrig været nemmere at holde børnefødselsdag, end det er med Valsemøllen’ fødselsdagskit.

Yndlingsopskrifter. Søde og seje invitationer og udsmykning. Og sjove aktiviteter. Alt sammen til dig fra os. God fornøjelse og tillykke til dit barn.

Til alle prinsesser
Invitationer, prinsessekroner, flagguirlander og bordkort i det sødeste prinsessetema. Her kan du downloade alt, hvad du behøver for at holde den bedste prinsessefødselsdag.
Du kan printe prinsessepakken i farver eller til farvelægning. Tip: Børnene kan farvelægge prinsessekroner, som en aktivitet til fødselsdagen.

> Download prinsessepakken i farver (PDF, 3,5 MB)
> Download prinsessepakken til farvelægning (PDF, 3,7 MB)

Til alle pirater
Invitationer, klap for øjet, flagguirlander og bordkort i det sejeste pirattema. Her kan du downloade alt, hvad du behøver for at holde den bedste piratfødselsdag. Du kan printe
piratpakken i farver eller til farvelægning. Tip: Børnene kan klippe piratklapperne ud, som en aktivitet til fødselsdagen.

> Download piratpakken i farver (PDF, 3,5 MB)
> Download piratpakken til farvelægning (PDF, 3,6 MB)

Aktiviteter
Når aftenen nærmer sig, og det bliver puttetid, så findes der ikke noget bedre, end at høre ens glade barn snakke, næsten ustoppeligt, om dagens sjove lege og oplevelser. Og vi har mange sjove lege, vi gerne vil dele med dig. Vores yndlingsfødselsdagsleg er naturligvis boller-på-snor, hvor børnene spiser bollerne med hænderne på ryggen.
Leder du efter andre lege, kan du finde inspiration til mange andre sjove børnelege, der skaber glæde og gode minder fx. på mama.dk.

Vi vil elske at se, hvor sjovt du har haft det. Så håber vi, du vil dele billederne med os på @Valsemøllendk med #Valsemøllenfødselsdag

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.