Det har aldrig været nemmere at holde børnefødselsdag, end det er med Valsemøllen’ fødselsdagskit.

Yndlingsopskrifter. Søde og seje invitationer og udsmykning. Og sjove aktiviteter. Alt sammen til dig fra os. God fornøjelse og tillykke til dit barn.

Til alle prinsesser
Invitationer, prinsessekroner, flagguirlander og bordkort i det sødeste prinsessetema. Her kan du downloade alt, hvad du behøver for at holde den bedste prinsessefødselsdag.
Du kan printe prinsessepakken i farver eller til farvelægning. Tip: Børnene kan farvelægge prinsessekroner, som en aktivitet til fødselsdagen.

> Download prinsessepakken i farver (PDF, 3,5 MB)
> Download prinsessepakken til farvelægning (PDF, 3,7 MB)

Til alle pirater
Invitationer, klap for øjet, flagguirlander og bordkort i det sejeste pirattema. Her kan du downloade alt, hvad du behøver for at holde den bedste piratfødselsdag. Du kan printe
piratpakken i farver eller til farvelægning. Tip: Børnene kan klippe piratklapperne ud, som en aktivitet til fødselsdagen.

> Download piratpakken i farver (PDF, 3,5 MB)
> Download piratpakken til farvelægning (PDF, 3,6 MB)

Aktiviteter
Når aftenen nærmer sig, og det bliver puttetid, så findes der ikke noget bedre, end at høre ens glade barn snakke, næsten ustoppeligt, om dagens sjove lege og oplevelser. Og vi har mange sjove lege, vi gerne vil dele med dig. Vores yndlingsfødselsdagsleg er naturligvis boller-på-snor, hvor børnene spiser bollerne med hænderne på ryggen.
Leder du efter andre lege, kan du finde inspiration til mange andre sjove børnelege, der skaber glæde og gode minder fx. på mama.dk.

Vi vil elske at se, hvor sjovt du har haft det. Så håber vi, du vil dele billederne med os på @Valsemøllendk med #Valsemøllenfødselsdag