Det har aldrig været nemmere at holde børnefødselsdag, end det er med Valsemøllen’ fødselsdagskit.

Yndlingsopskrifter. Søde og seje invitationer og udsmykning. Og sjove aktiviteter. Alt sammen til dig fra os. God fornøjelse og tillykke til dit barn.

Til alle prinsesser
Invitationer, prinsessekroner, flagguirlander og bordkort i det sødeste prinsessetema. Her kan du downloade alt, hvad du behøver for at holde den bedste prinsessefødselsdag.
Du kan printe prinsessepakken i farver eller til farvelægning. Tip: Børnene kan farvelægge prinsessekroner, som en aktivitet til fødselsdagen.

> Download prinsessepakken i farver (PDF, 3,5 MB)
> Download prinsessepakken til farvelægning (PDF, 3,7 MB)

Til alle pirater
Invitationer, klap for øjet, flagguirlander og bordkort i det sejeste pirattema. Her kan du downloade alt, hvad du behøver for at holde den bedste piratfødselsdag. Du kan printe
piratpakken i farver eller til farvelægning. Tip: Børnene kan klippe piratklapperne ud, som en aktivitet til fødselsdagen.

> Download piratpakken i farver (PDF, 3,5 MB)
> Download piratpakken til farvelægning (PDF, 3,6 MB)

Aktiviteter
Når aftenen nærmer sig, og det bliver puttetid, så findes der ikke noget bedre, end at høre ens glade barn snakke, næsten ustoppeligt, om dagens sjove lege og oplevelser. Og vi har mange sjove lege, vi gerne vil dele med dig. Vores yndlingsfødselsdagsleg er naturligvis boller-på-snor, hvor børnene spiser bollerne med hænderne på ryggen.
Leder du efter andre lege, kan du finde inspiration til mange andre sjove børnelege, der skaber glæde og gode minder fx. på mama.dk.

Vi vil elske at se, hvor sjovt du har haft det. Så håber vi, du vil dele billederne med os på @Valsemøllendk med #Valsemøllenfødselsdag

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.