Grøn fodboldkage – Bageblanding

Skal du holde fodboldfest? Så har vi den perfekte opskrift på en grøn fodboldkage.

Fodboldkagen er lavet på Valsemøllen Drømmekage hvilket gør det nemt og hurtigt for dig at bage denne lækre fodboldkage. Brug 2 pakker af Valsemøllen Drømmekage og tilsæt lidt grøn frugtfarve til toppingen. Tegn fodboldbanen op med glasur og pynt med fodbolde, spillere eller andet.

Se mange flere nemme, sjove og kreative fødselsdagskager, her.

Se opskrift

Køkkentid
20 minutter

Ventetid
35 minutter


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grøn fodboldkage – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

15 personer

Drømmekage 

2 pakker Valsemøllen Drømmekage
6 spsk. vand
2 dl smagsneutral olie, f.eks. solsikkeolie
4 æg
1 stor bageform, 33×23 cm

Grøn topping 

100 g smør
2 poser Valsemøllen Drømmekage topping (medfølger i Valsemøllen Drømmekage)
2 spsk. koldt vand
Grøn frugtfarve

Pynt

200 g flormelis
3-4 spsk. pasteuriseret æggehvider
Sukkerfodbolde, vingummibamser etc.

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Drømmekage

 

  1. Hæld melposernes indhold i en stor skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør dejen sammen med en grydeske i ca. 2-3 minutter til dejen er glat og blank.
  3. Læg bagepapir i formen. Hæld dejen i formen, og fordel dejen jævnt.
  4. Tænd ovnen på 180°C ved over-/undervarme, og bag kagen i ovnen i 25 minutter.

Grøn topping

 

  1. Lav toppingen klar et par minutter før, at kagen er færdig i ovnen.
  2. Smelt smør i en gryde, tilsæt toppingposernes indhold samt vand, og rør rundt. Bring massen i kog, og tag gryden fra varmen. Tilsæt grøn frugtfarve, til den ønskede grønne farve er opnået.
  3. Tag kagen ud af ovnen, og fordel toppingen over kagen i et jævnt lag. Sæt kagen tilbage i ovnen, og bag den færdig ved 200°C i 5-7 minutter.
  4. Afkøl kagen på en rist.

Pynt

 

  1. Rør flormelis og æggehvider sammen til en tyktflydende glasur. Hæld glasuren i en sprøjtepose med en lille spids tylle.
  2. Optegn kagen som en fodboldbane med den hvide glasur, og pynt f.eks. med fodboldmål og små færdigkøbte sukkerfodbolde og vingummibamser.

Et godt tip: Vil du gerne lave kagen fra bunden? Så kan vi også hjælpe med en opskrift på drømmekage fra bunden. Se opskriften her. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.