Sådan gør du
- Hæld vand i en skål, tilsæt gær, og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
- Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
- Vend dejen ud på bordet og tryk/rul den ud (ca. 25×30 cm). Placer dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
- Rør remonceblandingen sammen med smør og vand, og fordel på dejen.
- Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted.
- Tryk med fingerspidserne små fordybninger tilfældigt i dejen med ca. 0,5 cm afstand.
- Bag brunsvigeren i midten af en forvarmet ovn ved 230°C (almindelig ovn) i 12-14 minutter.
Et godt tip: Laver du dobbeltportion, kan du lave en brunsvigerkagemand eller -kone. Brug 2x Valsemøllen Brunsviger bageblandinger, og følg opskriften. Dog kan du bruge en større bradepande. Når kagen er færdigbagt, skær kagen ud i ønskede kagemand eller -kone.