Nem brunsviger – Bageblanding

Bag en klassisk og nem brunsviger med svampet bund og masser af karamelliseret remonce – præcis som du kender og elsker den. Med Valsemøllen Brunsviger bageblanding kan du nemt og hurtigt bage en god brunsviger.

Med i bageblandingen følger både melblanding til selve brunsvigeren og remonceblanding til den uundværlige sukkerremonce. Brunsvigeren er klar på 1 time og 15 minutter – og det eneste du skal gøre er at tilsætte vand, gær og smør.

Se flere opskrifter med Valsemøllen Kageblandinger, her. 

Se opskrift
Nem brunsviger - Bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nem brunsviger – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

1 kage i lille bradepande

Kage

1 ps. Valsemøllen Brunsviger melblanding
20 g gær
1,5 dl vand, lidt koldere en lunkent (25°C)

Remonce 

1 ps. Valsemøllen Brunsviger remonceblanding
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vand i en skål, tilsæt gær, og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Vend dejen ud på bordet og tryk/rul den ud (ca. 25×30 cm). Placer dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
  4. Rør remonceblandingen sammen med smør og vand, og fordel på dejen.
  5. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted.
  6. Tryk med fingerspidserne små fordybninger tilfældigt i dejen med ca. 0,5 cm afstand.
  7. Bag brunsvigeren i midten af en forvarmet ovn ved 230°C (almindelig ovn) i 12-14 minutter.

Et godt tip: Laver du dobbeltportion, kan du lave en brunsvigerkagemand eller -kone. Brug 2x Valsemøllen Brunsviger bageblandinger, og følg opskriften. Dog kan du bruge en større bradepande. Når kagen er færdigbagt, skær kagen ud i ønskede kagemand eller -kone.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.