Nem æblekage – Bageblanding

Bag en lækker, lun og nem æblekage. Med Valsemøllen Krydderkage bageblanding kan du lave en hurtig og nem æblekage på 45 minutter.

Æbler er i sæson fra sensommeren hen over efteråret og vinteren, så der er masser af tid til at nyde denne dejlige æblekage. Du kan bruge lige de æbler, du har liggende derhjemme – om de er fra haven eller supermarkedet. Der findes mange forskellige æblesorter med forskellig smag – fra det søde til det syrlige – og du kan vælge lige den slags æbler, som du allerbedst kan lide til denne opskrift på nem æblekage.

Find flere opskrifter på nemme kager her.

Se opskrift
Nem æblekage - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage á ca. 8 stykker

1 ps. Valsemøllen Klassisk Krydderkage
1/2 dl lunkent vand (30°c)
1 dl olie
2 æg
2 æbler
4 spsk. sukker
2 tsk. kanel
En springform eller tærteform ca. 20 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør formen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Skær æblerne i tynde skiver, og fordel dem oven på kagen.
  5. Bland sukker og kanel i en skål, og drys det på kagen.
  6. Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  7. Server den lun og evt. med creme fraiche eller flødeskum.

Et godt tip: Hvis du vil have ekstra smag og saftighed i kagen kan du med fordel tilføje revet marcipan til kagedejen.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.