Nem æblekage – Bageblanding

Bag en lækker, lun og nem æblekage. Med Valsemøllen Krydderkage bageblanding kan du lave en hurtig og nem æblekage på 45 minutter.

Æbler er i sæson fra sensommeren hen over efteråret og vinteren, så der er masser af tid til at nyde denne dejlige æblekage. Du kan bruge lige de æbler, du har liggende derhjemme – om de er fra haven eller supermarkedet. Der findes mange forskellige æblesorter med forskellig smag – fra det søde til det syrlige – og du kan vælge lige den slags æbler, som du allerbedst kan lide til denne opskrift på nem æblekage.

Find flere opskrifter på nemme kager her.

Se opskrift
Nem æblekage - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage á ca. 8 stykker

1 ps. Valsemøllen Klassisk Krydderkage
1/2 dl lunkent vand (30°c)
1 dl olie
2 æg
2 æbler
4 spsk. sukker
2 tsk. kanel
En springform eller tærteform ca. 20 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør formen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Skær æblerne i tynde skiver, og fordel dem oven på kagen.
  5. Bland sukker og kanel i en skål, og drys det på kagen.
  6. Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  7. Server den lun og evt. med creme fraiche eller flødeskum.

Et godt tip: Hvis du vil have ekstra smag og saftighed i kagen kan du med fordel tilføje revet marcipan til kagedejen.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.