Nem æblekage – Bageblanding

Bag en lækker, lun og nem æblekage. Med Valsemøllen Krydderkage bageblanding kan du lave en hurtig og nem æblekage på 45 minutter.

Æbler er i sæson fra sensommeren hen over efteråret og vinteren, så der er masser af tid til at nyde denne dejlige æblekage. Du kan bruge lige de æbler, du har liggende derhjemme – om de er fra haven eller supermarkedet. Der findes mange forskellige æblesorter med forskellig smag – fra det søde til det syrlige – og du kan vælge lige den slags æbler, som du allerbedst kan lide til denne opskrift på nem æblekage.

Find flere opskrifter på nemme kager her.

Se opskrift
Nem æblekage - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage á ca. 8 stykker

1 ps. Valsemøllen Klassisk Krydderkage
1/2 dl lunkent vand (30°c)
1 dl olie
2 æg
2 æbler
4 spsk. sukker
2 tsk. kanel
En springform eller tærteform ca. 20 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør formen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Skær æblerne i tynde skiver, og fordel dem oven på kagen.
  5. Bland sukker og kanel i en skål, og drys det på kagen.
  6. Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  7. Server den lun og evt. med creme fraiche eller flødeskum.

Et godt tip: Hvis du vil have ekstra smag og saftighed i kagen kan du med fordel tilføje revet marcipan til kagedejen.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.