Pitabrød med falafler og hummus

Prøv de lækre pitabrød med falafler og hummus. En skøn ret der er nem at lave og som smager skønt!

Pitabrød er en skøn og nem aftensmad, og denne version med falafler og hummus er ikke bare lækker, den er også mættende. Vi har også fyldt brødene med syltede rødløg, spinat og avocado. Du kan selvfølgelig fylde dem med lige det, som du kan lide. Brug det som en anledning til at få brugt resterne i grøntsagsskuffen og i køleskabet.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pitabrød med falafler og hummus: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 personer

4 stk pitabrød fx den her opskrift

Falafler 
1 dåse kikærter
1 håndfuld spinat eller bredbladet persille
1 stk løg
2 stk æg
2 fed hvidløg
1 spsk. spidskommen
2 tsk. salt
4 spsk. mel
½ stk citron, saften
olie til stegning

Fyld
Spinat eller salat
Syltede rødløg
Avocado
Tomat
Tahindressing

Sådan gør du

Falafler

  1. Hæld vandet fra kikærterne. Kom dem i en blender, sammen med de resterende ingredienser og blend til en ensartet masse.
  2. Varm en pande op til middel-høj varme og form falaflerne med en ske i hånden. Steg dem på panden i godt med olie. De skal være sprøde udenpå.

Pitabrød

  1. Flæk pitabrødene og smør dem med hummus.
  2. Fyld brødene med falafler, salat, avocado, syltede rødløg og tomat.

Et godt tip: Synes du også, at hjemmebagte pitabrød smager super lækkert, men du har ikke selv prøvet? Så bliv inspireret i vores bageskole, hvor du skridt for skridt kan lære, hvordan du bager skønne pitabrød. Ved du allerede, hvordan man gør, eller skal det gå lidt hurtigt, kan du prøve disse koldhævede pitabrød.

pitabrød med falafler

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.