Brunsviger

Brunsviger

Valsemøllen Brunsviger er en nem og hurtig genvej til hjemmebagt brunsviger til eftermiddagskaffen eller fødselsdag.

Bag en klassisk og traditionsrig brunsviger med lækker karamelliseret remonce. Tilsæt kun vand, gær og smør. Med i bageblandingen medfølger både melblanding til selve brunsvigeren og remonceblanding til den uundværlige sukkerremonce.

Kanelgifler er perfekt bagværk til den lille lækkersult og nemme at have med på farten. Med denne bageblanding kan hele familien være med til at bage, og med få trin og på ca. 1,5 time har du hjemmebagt brunsviger.

Bageblanding giver 1 brunsviger i en lille bradepande. Hvis du vil bage i en stor bradepande, fx til fødselsdagskagemand/-kone, kan du bruge 2 pakker, som passer perfekt til en stor bradepande i ovnens fulde størrelse.

Find opskriften her.

Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

Dansk HVEDEMEL, brun farin, sukker, VALLEPULVER (MÆLK), palmeolie (RSPO-certificeret), cremepulver (sukker, modificeret stivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, kokosolie, fortykningsmiddel (E401), salt, vaniljearoma, vanilin, farvestof (E160a)), rapsolie, fortykningsmiddel (E1414), TØRÆG, salt tilsat jod, glukosesirup, kanel, majsstivelse, emulgator (E471), melbehandlingsmiddel (E300, enzymer (amylase, xylanase, oxidase)).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt, og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt brunsviger
Energi1595 kJ / 381 kcal
Fedt5,9 g
- heraf mættede fedtsyrer1,8 g
Kulhydrat73 g
- heraf sukkerarter30 g
Kostfibre2 g
Protein7,3 g
Salt0,70 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage bedre.

Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med Valsemøllen kan du altid være sikker på, at du bager med bageblandinger af allerhøjeste kvalitet.

Dansk håndværk

Med stolte mølletraditioner siden 1899 skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.