Sådan gør du
Kage
- Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
- Smelt smør i en gryde og tilsæt mælk.
- Bland kage hvedemel, bagepulver og vaniljesukker godt sammen og rør det i æggemassen på skift med den lune mælk imens der røres rundt.
- Hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 23*33 cm) og bag kagen ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 20 minutter.
Topping
- Smelt smør og tilsæt kokos, farin og mælk og rør det godt sammen.
- Tag kagen ud af ovnen og fordel kokosblandingen på kagen.
- Lad kagen bage yderligere 5-10 minutter til kokosfyldet er blevet lysebrunt.
Et godt tip: Skal kagen med på tur? Så bag drømmekagen som drømmekagemuffins. Så er de nemme at have med, da de allerede er i portioner. Vær opmærksom på, at kagen skal bage i kortere tid. Hvis du ønsker at bage en saftig drømmekage, men ikke har meget tid, kan vi anbefale dig at bage med Valsemøllen Drømmekage Bageblanding. På den måde er der lækker kage på ingen tid!