Drømmekage

Drømmekage er en klassisk kage som mange elsker at sætte tænderne i. Det er en perfekt kage til at bage til mange, da den passer godt i en bradepande.

Drømmekage er den perfekte kombination af en luftig og svampet kage med lækker kokostopping der giver en ekstra sødme og sprødhed. Maria Vestergaard har bagt denne kage med Valsemøllen Kage Hvedemel, der er perfekt til kager, der bages med bagepulver. Find mere information om, hvordan du bager med Kage Hvedemel her.

Se opskrift
Drømmekage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30-40min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Drømmekage: 3 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

1 stor kage

Kage
4 æg
350 g sukker
60 g smør
2½ dl sødmælk
320 g Valsemøllen Kage Hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
smør til formen

Topping
150 g smør
100 g kokosmel
250 g brun farin
3 spsk. sødmælk

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Kage

  1. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
  2. Smelt smør i en gryde og tilsæt mælk.
  3. Bland kage hvedemel, bagepulver og vaniljesukker godt sammen og rør det i æggemassen på skift med den lune mælk imens der røres rundt.
  4. Hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 23*33 cm) og bag kagen ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 20 minutter.

Topping 

  1. Smelt smør og tilsæt kokos, farin og mælk og rør det godt sammen.
  2. Tag kagen ud af ovnen og fordel kokosblandingen på kagen.
  3. Lad kagen bage yderligere 5-10 minutter til kokosfyldet er blevet lysebrunt.

Et godt tip: Skal kagen med på tur? Så bag drømmekagen som drømmekagemuffins. Så er de nemme at have med, da de allerede er i portioner. Vær opmærksom på, at kagen skal bage i kortere tid. Hvis du ønsker at bage en saftig drømmekage, men ikke har meget tid, kan vi anbefale dig at bage med Valsemøllen Drømmekage Bageblanding. På den måde er der lækker kage på ingen tid!

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.