Drømmekage

Drømmekage er en klassisk kage som mange elsker at sætte tænderne i. Det er en perfekt kage til at bage til mange, da den passer godt i en bradepande.

Drømmekage er den perfekte kombination af en luftig og svampet kage med lækker kokostopping der giver en ekstra sødme og sprødhed. Maria Vestergaard har bagt denne kage med Valsemøllen Kage Hvedemel, der er perfekt til kager, der bages med bagepulver. Find mere information om, hvordan du bager med Kage Hvedemel her.

Se opskrift
Drømmekage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30-40min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Drømmekage: 3 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

1 stor kage

Kage
4 æg
350 g sukker
60 g smør
2½ dl sødmælk
320 g Valsemøllen Kage Hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
smør til formen

Topping
150 g smør
100 g kokosmel
250 g brun farin
3 spsk. sødmælk

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Kage

  1. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
  2. Smelt smør i en gryde og tilsæt mælk.
  3. Bland kage hvedemel, bagepulver og vaniljesukker godt sammen og rør det i æggemassen på skift med den lune mælk imens der røres rundt.
  4. Hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 23*33 cm) og bag kagen ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 20 minutter.

Topping 

  1. Smelt smør og tilsæt kokos, farin og mælk og rør det godt sammen.
  2. Tag kagen ud af ovnen og fordel kokosblandingen på kagen.
  3. Lad kagen bage yderligere 5-10 minutter til kokosfyldet er blevet lysebrunt.

Et godt tip: Skal kagen med på tur? Så bag drømmekagen som drømmekagemuffins. Så er de nemme at have med, da de allerede er i portioner. Vær opmærksom på, at kagen skal bage i kortere tid. Hvis du ønsker at bage en saftig drømmekage, men ikke har meget tid, kan vi anbefale dig at bage med Valsemøllen Drømmekage Bageblanding. På den måde er der lækker kage på ingen tid!

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.