Drømmekage

Drømmekage er en klassisk kage som mange elsker at sætte tænderne i. Det er en perfekt kage til at bage til mange, da den passer godt i en bradepande.

Drømmekage er den perfekte kombination af en luftig og svampet kage med lækker kokostopping der giver en ekstra sødme og sprødhed. Maria Vestergaard har bagt denne kage med Valsemøllen Kage Hvedemel, der er perfekt til kager, der bages med bagepulver. Find mere information om, hvordan du bager med Kage Hvedemel her.

Se opskrift
Drømmekage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30-40min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Drømmekage: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

1 stor kage

Kage
4 æg
350 g sukker
60 g smør
2½ dl sødmælk
320 g Valsemøllen Kage Hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
smør til formen

Topping
150 g smør
100 g kokosmel
250 g brun farin
3 spsk. sødmælk

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Kage

  1. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
  2. Smelt smør i en gryde og tilsæt mælk.
  3. Bland kage hvedemel, bagepulver og vaniljesukker godt sammen og rør det i æggemassen på skift med den lune mælk imens der røres rundt.
  4. Hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 23*33 cm) og bag kagen ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 20 minutter.

Topping 

  1. Smelt smør og tilsæt kokos, farin og mælk og rør det godt sammen.
  2. Tag kagen ud af ovnen og fordel kokosblandingen på kagen.
  3. Lad kagen bage yderligere 5-10 minutter til kokosfyldet er blevet lysebrunt.

Et godt tip: Skal kagen med på tur? Så bag drømmekagen som drømmekagemuffins. Så er de nemme at have med, da de allerede er i portioner. Vær opmærksom på, at kagen skal bage i kortere tid. Hvis du ønsker at bage en saftig drømmekage, men ikke har meget tid, kan vi anbefale dig at bage med Valsemøllen Drømmekage Bageblanding. På den måde er der lækker kage på ingen tid!

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.