Fødselsdagsboller i airfryer

Bag fødselsdagsboller i airfryer med Valsemøllen Fødselsdagsboller. De bløde, klassiske fødselsdagsboller med et godt lag smør kan ingen stå for. Og de er indbegrebet af fødselsdag – hvis du spørger os i hvert fald. Nu kan du også bage fødselsdagsboller i airfryer nemt og hurtigt! Vi har testet, så du kan gå i gang med det samme.

Få flere tips, trick og opskrifter til din airfryer her.

Se opskrift
fødselsdagsboller i airfryer

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fødselsdagsboller i airfryer: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

5-6 stk.

½ ps. Valsemøllen Fødselsdagsboller (250 g)
12,5 g gær
1, 1/8 dl lunkent vand (30°C)
Vand eller æg til pensling

Sådan gør du

  1. Hæld lunkent vand i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt halvdelen af posens indhold, og ælt dejen i hånden til dejen er smidig. Gem resten af melblandingen, luk med en klips og kom tilbage i æsken.
  3. Del dejen i 5-6 lige store stykker og form dem til boller.
  4. Sæt bollerne på bagepapir i airfryer, og lad bollerne hæve i airfryeren i ca. 60 minutter. (sæt evt. på rist i airfryer)
  5. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg.
  6. Bag bollerne i airfryeren på 200°C i ca. 12 minutter. Vend bollerne de sidste 5 minutter af bagetiden, hvis du gerne vil have dem sprøde i bunden.
  7. Lad fødselsdagsbollerne køle af på en rist.

Et godt tip: For jævn bagning, klip dit bagepapir til, så det ikke dækker over siderne. En airfryer har brug for luften, så varmen fordeler sig bedre. Bliv klogere på, hvordan du nemt kan bage i airfryer her

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.