Sådan gør du
- Hæld lunkent vand i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt halvdelen af posens indhold, og ælt dejen i hånden til dejen er smidig. Gem resten af melblandingen, luk med en klips og kom tilbage i æsken.
- Del dejen i 5-6 lige store stykker og form dem til boller.
- Sæt bollerne på bagepapir i airfryer, og lad bollerne hæve i airfryeren i ca. 60 minutter. (sæt evt. på rist i airfryer)
- Pensl de færdighævede boller med vand eller æg.
- Bag bollerne i airfryeren på 200°C i ca. 12 minutter. Vend bollerne de sidste 5 minutter af bagetiden, hvis du gerne vil have dem sprøde i bunden.
- Lad fødselsdagsbollerne køle af på en rist.
Et godt tip: For jævn bagning, klip dit bagepapir til, så det ikke dækker over siderne. En airfryer har brug for luften, så varmen fordeler sig bedre. Bliv klogere på, hvordan du nemt kan bage i airfryer her