Muffins med bær

Prøv disse sommerlige muffins med bær. Der er med hele blåbær og hindbær både inden i og som pynt, der gør dem saftige og uimodståelige.

Muffins er altid et hit til festlige lejligheder. De er nemme at dekorere og pynte, og oplagt til en god fødselsdagsfest. Her får du en lækker og nem opskrift på søde muffins med bær, der er udviklet af udviklet af Ditte Julie.

Se opskrift
muffins med bær

Køkkentid
30 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Muffins med bær: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

24 muffins

1 vaniljestang
200 g lyst rørsukker
60 g blødt smør
180 g Valsemøllen Stenformalet ØKO hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
½ økologisk citron, saft og skal
2 store æg
1 3/4 dl sødmælk
90 g Valsemøllen Økologiske Hampefrø (kan undlades, eller udskiftes med hakkede nødder)
125 g friske hindbær
125 g friske blåbær

Sådan gør du

  1. Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt vaniljekornene ud, og mas dem sammen med lidt af sukkeret.
  2. Kom smør, rørsukker, vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, salt og fint revet citronskal op i en røreskål, og rør det hele sammen. Gerne en røremaskine eller el-mikser ved lav hastighed. 
  3. Slå æggene ud og rør dem sammen. Hæld æggene op i en kande sammen med sødmælk og citronsaft.
  4. Når blandingen i røreskålen ligner små krummer hældes lidt af æggeblandingen op i røreskålen, imens den fortsat kører. Gør det gerne over 3 omgange og lad røremaskinen køre lidt imellem hver hældning.
  5. Vend hampefrø i dejen, og fordel dejen i 24 store muffinsforme. Brug gerne en fast aluminiumsform til 12 muffins.
  6. Fordel 2 hindbær i 12 af dine muffins og 2 blåbær i de sidste 12 muffins og pres dem let ned i dejen. Bage dem ved 190 garder varmluft i ca. 15-20 minutter. Lad dem køle af i formen.
  7. Dekorer dine muffins med hindbær og blåbær, der er tilbage. Drys af med flormelis.

muffins med bærmuffins med bær

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.