Chokolademuffins med chokoladestykker

Chokolademuffins med chokoladestykker er altid et hit hos børn og voksne. Prøv denne opskrift og pynt dem fint med glasur og krymmel.

Skal du bage kage til mange eller til picnicturen, går du aldrig galt i byen med chokolademuffins med chokoladestykker. De lækre og saftige chokolademuffins er bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel. De er sprøde uden på og saftige og lækre i krummen – og fyldt med chokoladestykker. Kagerne vil helt sikker være et hit blandt store og små. Pynt dem fint med glasur og krymmel, eller måske med endnu mere chokolade.

Se opskrift
chokolademuffins med chokoladestykker

Køkkentid
30 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokolademuffins med chokoladestykker: 3 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser

Opskrift

15 store muffins

3 æg
400 g sukker
100 g mørk chokolade
200 g smør
300 g Valsemøllen Kage Hvedemel
100 g kakao
2 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 tsk. salt
240 g grofthakket chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  2. Smelt 100 g mørk chokolade og smør i en skål over vandbad, og rør det i blandingen.
  3. Bland mel, kakao og bagepulver sammen, og rør det i.
  4. Rør mælk og salt i, og vend til sidst den grovhakkede chokolade i blandingen.
  5. Fordel dejen i 15 store muffinforme.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft: 175°C) i 20 minutter.
  7. Pynt dine chokolademuffins med glasur og krymmel.

Et godt tip: Du kan også blande hvide chokoladestykker og tørrede tranebær i dejen for at give dine muffins ekstra tvist, eller brug en blanding af mørk og lys chokolade. Bager du med børnene, kan I også pynte dem med krymmel eller chokoladeknapper, så de bliver flotte og farverige.

Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du udskifte med en almindelig hvedemel.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.