Chokolademuffins med chokoladestykker

Chokolademuffins med chokoladestykker er altid et hit hos børn og voksne. Prøv denne opskrift og pynt dem fint med glasur og krymmel.

Skal du bage kage til mange eller til picnicturen, går du aldrig galt i byen med chokolademuffins med chokoladestykker. De lækre og saftige chokolademuffins er bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel. De er sprøde uden på og saftige og lækre i krummen – og fyldt med chokoladestykker. Kagerne vil helt sikker være et hit blandt store og små. Pynt dem fint med glasur og krymmel, eller måske med endnu mere chokolade.

Se opskrift
chokolademuffins med chokoladestykker

Køkkentid
30 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokolademuffins med chokoladestykker: 3 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser

Opskrift

15 store muffins

3 æg
400 g sukker
100 g mørk chokolade
200 g smør
300 g Valsemøllen Kage Hvedemel
100 g kakao
2 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 tsk. salt
240 g grofthakket chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  2. Smelt 100 g mørk chokolade og smør i en skål over vandbad, og rør det i blandingen.
  3. Bland mel, kakao og bagepulver sammen, og rør det i.
  4. Rør mælk og salt i, og vend til sidst den grovhakkede chokolade i blandingen.
  5. Fordel dejen i 15 store muffinforme.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft: 175°C) i 20 minutter.
  7. Pynt dine chokolademuffins med glasur og krymmel.

Et godt tip: Du kan også blande hvide chokoladestykker og tørrede tranebær i dejen for at give dine muffins ekstra tvist, eller brug en blanding af mørk og lys chokolade. Bager du med børnene, kan I også pynte dem med krymmel eller chokoladeknapper, så de bliver flotte og farverige.

Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du udskifte med en almindelig hvedemel.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.