Æblemuffins

Æblemuffins er indbegrebet af efterår. Efterår og æbler hænger unægteligt godt sammen, derfor passer denne lækre opskrift fra Maria Vestergaard perfekt til en hyggestund med familie eller venner.

Disse skønne æblemuffins er lavet med søde, danske efterårsæbler, og de passer perfekt til en eftermiddagsstund i hyggens favør. Æble og kanel hænger uløseligt sammen, og hasselnødderne på toppen, giver et sprødt modspil til den saftige muffin. Forkæl familien med efterårskager eller tag dem med ud i det fri.

Se opskrift
æblemuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Æblemuffins: 4 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

ca. 10 stk.

2 æg
120 g sukker
120 g smør
2 store æbler
5 cm frisk ingefær (stødt kan også bruges)
150 g Valsemøllen Dansk hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 tsk. vanilje
1/2 tsk kardemomme

Pynt:
En lille håndfuld hasselnødder
1 stort æble

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker luftig.
  2. Smelt smør og tilsæt det til æggemassen.
  3. Riv æbler og ingefær og tilsæt det til æggemassen.
  4. Bland de tørre ingredienser sammen og vend det i æggemassen.
  5. Fordel dejen i muffinsforme.
  6. Pynt med æbler skåret i skiver og groft hakkede hasselnødder.
  7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C  (185°C varmluft)  i ca. 25 minutter eller til kagerne er gennembagte.
  8. Lad dem afkøle helt inden de serveres.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.