Sådan gør du
Chokoladetærte
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
- Lad kagen køle af i formen.
Moccacreme
- Pisk fløden til en let skum, den må ikke blive for fast.
- Kom resten af ingredienserne i og pisk til en cremet konsistens.
- Flæk chokoladetærten i to lige store dele og smør halvdelen af moccacremen på bunden. Læg den anden halvdel ovenpå og smør resten af moccacremen på. Pynt med bær.
Et godt tip: Skal kagen være endnu mere chokoladeintens, kan du tilføjet lidt hakket mørk chokolade og servere den med is til. Så bliver kagen mere brownie-agtig, og bliver en ren chokolade bombe.