Chokoladetærte med moccacreme

Valsemøllen Chokoladetærte kan sagtens bruges som en alternativ lagkage. Lav en lækker moccacreme og server en intens kage med masser af chokolade og kaffesmag.

Hvis du er til masser af chokoladesmag er denne chokoladetærte med moccacreme en perfekt dessert eller kage til alle slags fester. Denne chokoladetærte er bagt med en kageblanding og kan også pyntes med flødeskum og bær – se mere her.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladetærte med moccacreme: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 1 kage

4 dl piskefløde
200 g flødeost
½ dl creme fraiche 38 %
2 spsk. kold kaffe
2 spsk. flormelis

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

Chokoladetærte

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Lad kagen køle af i formen.

Moccacreme

  1. Pisk fløden til en let skum, den må ikke blive for fast.
  2. Kom resten af ingredienserne i og pisk til en cremet konsistens.
  3. Flæk chokoladetærten i to lige store dele og smør halvdelen af moccacremen på bunden. Læg den anden halvdel ovenpå og smør resten af moccacremen på. Pynt med bær.