Chokoladetærte med moccacreme – Bageblanding

Valsemøllen Chokoladetærte kan sagtens bruges som en alternativ lagkage. Lav en lækker chokoladetærte med moccacreme og server en intens kage med masser af chokolade og kaffesmag.

Hvis du er til masser af chokoladesmag er denne chokoladetærte med moccacreme en perfekt dessert eller kage til alle slags fester. Smagen af kaffe og chokolade passer perfekt sammen, og så er den nemt at lave. Du kan også servere kagen som den er, og nøjes med at lave en halv portion af moccacremen. Denne chokoladetærte er bagt med en kageblanding og den kan også pyntes med flødeskum og bær, hvis du ikke er så meget til smagen af kaffe, eller ønsker en mere frisk udgave. Server den som en lækker dessert, eller spis den som et sødt indslag til eftermiddagskaffen.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladetærte med moccacreme – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

1 kage

1 pakke Valsemøllen Chokoladetærte
4 dl piskefløde
200 g flødeost
½ dl creme fraiche 38 %
2 spsk. kold kaffe
2 spsk. flormelis

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Chokoladetærte

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Lad kagen køle af i formen.

Moccacreme

  1. Pisk fløden til en let skum, den må ikke blive for fast.
  2. Kom resten af ingredienserne i og pisk til en cremet konsistens.
  3. Flæk chokoladetærten i to lige store dele og smør halvdelen af moccacremen på bunden. Læg den anden halvdel ovenpå og smør resten af moccacremen på. Pynt med bær.

Et godt tip: Skal kagen være endnu mere chokoladeintens, kan du tilføjet lidt hakket mørk chokolade og servere den med is til. Så bliver kagen mere brownie-agtig, og bliver en ren chokolade bombe.

chokoladetærte med moccacreme