Kanelsnegle kageperson – Bageblanding

En kageperson er altid et hit at servere til fødselsdagen, og vi har lavet en opskrift, så du kan servere en kanelsnegle kageperson. Hvor godt lyder det ikke lige!

Med 2 af Valsemøllen Kanelsneglekage bageblanding kan du bage en kageperson med kanelsnegle. Lav ansigtet ud af marcipan, og pynt med alt det gode slik du godt kan lide.

Find flere opskrifter på kreative og sjove fødselsdagskager, her og se Valsemøllens udvalg af kageblandinger, her.

Se opskrift
Kanelsnegle kageperson

Køkkentid
45 minutter

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

16-20 stk.

Dej

3 dl vand (ca. 25°C)
40 g gær
2 poser Valsemøllen Kanelsneglkage
1 stor bradepande

Kanelremonce

2 poser Valsemøllen Kanelremonce (medfølger i Valsemøllen Kanelsneglkage)
200 g blødt smør
4 spsk. vand
1 æg til pensling

Marcipan-ansigt og pynt

200 g marcipan
Flormelis til udrulning
1 stykke sort lakridssnørebånd
14 lakridshjul
Diverse farverigt slik
Frysetørret hindbærstøv

Sådan gør du

 

  1. Hæld vand i en skål, tilsæt gær, og rør rundt til gæren er opløst.
  2. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile tildækket i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med blødt smør og vand i en skål.
  4. Vend dejen ud på bordet, og rul den ud til en stor firkant, som måler ca. 50 x 35 cm. Smør kanelremoncen jævnt ud på dejen.
  5. Rul dejen sammen til en roulade på den lange led, og skær den ud i 16 store eller 20 små snegle. Fordel sneglene 4 x 4 eller 5 x 4 i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
  6. Lad kanelsneglene hæve tildækket ved stuetemperatur i 1 time.
  7. Tænd ovnen på 220°. Pensl kanelsneglene med sammenpisket æg, og bag dem midt i ovnen i 13-15 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl kanelsneglekagen på en rist.

Marcipan-ansigt og pynt

 

  1. Ælt marcipan let sammen, og rul den tyndt ud i lidt flormelis. Skær eller udstik marcipanen i en rund cirkel på ca. 20 cm i diameter med en trekantet fod på, så det ligner et ansigt med en hals.
  2. Læg marcipanansigtet på kanelsneglekagen. Klip lakridssnørebånd ud, så de ligner øjne, og brug forskellige slik til at lave næse og mund med. Næsen kan f.eks. være en lille kugle marcipan, og munden en hjerteformet vingummi. Læg lakridshjul på som hår, og pynt håret med forskelligt farverigt slik, så det ligner hårpynt. Pensl en smule frysetørret hindbær på kinderne, og evt. også lidt på halsen.

Et godt tip: Er du mere til brunsviger? Du kan også lave en kageperson ud af Valsemøllen Brunsviger. Du kan se opskriften her. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.