Jordbærtærte som flagkage

Bag en nem og lækker jordbærtærte, og pynt den som et danmarksflag.

Brug Valsemøllen Sommertærte sammen med sæsonen lækre jordbær og/eller hindbær til at pynte kagen som et danmarksflag. Server kagen til fødselsdag, landskamp eller en anden god dag, hvor danmarksflaget skal i spil. Kageblandingen indeholder en melblanding til mazarinbunden og en cremeblanding til vaniljecremen. Det eneste du skal sørger for er olie, vand og en omgang lækre jordbær.

Se flere opskrifter som du fx kan servere til fødselsdagsfejring her.

Se opskrift
Jordbærtærte som flagkage

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 tærte ca. 8-10 stykker

Tærte

1 ps. Valsemøllen Sommertærte meblanding
1 dl smagsneutral olie (fx solsikkeolie)
1,5 dl lunkent vand (30°C)
Springform, ca. 20 cm i diameter

Topping

1 ps. Valsemøllen Sommertærte konditorcreme (medfølger i kageblandingen)
1 dl koldt vand (10°C)
250 g friske jordbær
125 g friske hindbær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Mazarinbund

 

  1. Hæld melblandingen i en skål, og tilsæt olie og vand.
  2. Rør dejen sammen med en grydeske i ca. 2 minutter, til den er glat og blank.
  3. Beklæd springformen med bagepapir. Hæld dejen i formen, og fordel den jævnt.
  4. Tænd ovnen på 200°. Bag kagen i ovnen i 20-25 minutter. Bagetiden afhænger af din ovn og hvilket resultat, du ønsker: Jo længere bagetid, desto mere sprød bliver kagen i bunden, og omvendt bliver den mere blød og svampet, hvis du bager den i lidt kortere tid. Afkøl kagen let på en rist.
  5. Sæt den let afkølede kage på køl i mindst 30 minutter.

Topping

 

  1. Hæld cremeblandingen i en skål, og tilsæt vand. Pisk cremen sammen med en elpisker i ca. 5 minutter, til cremen er lækker og luftig.
  2. Anret kagen på et fad. Kom cremen i en sprøjtepose med kruset tylle, og sprøjt den ud i små toppe på kagen, så den danner et kryds.
  3. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve eller kvarte. Pynt kagen med jordbærstykker og hindbær i de frie felter rundt om krydset, så kagen ligner et dannebrogsflag. Servér straks.

Et godt tip: Fordel otte stykker pålægschokolade på tærten, lige når den er kommet ud af ovnen, så får du et lækkert og sprødt chokoladelag, som du kender fra den klassiske jordbærtærte

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.