Focacciastykker

Sprøde focacciastykker, der er luftige og lækre. Bagt med Tipo 00, der gør det nemt at få store lufthuller frem i sit bagværk.

Lav lækre focacciastykker, hvis du gerne vil kredse lidt ekstra for madpakken, eller skal have hele familien med på tur. Et skønt og saftigt sandwichbrød. De har en dejlig sprød skorpe og er samtidig luftige. De små focaccia er også perfekte som tilbehør til aftensmaden eller som sandwichbrød i madpakken.

Se opskrift
Focacciastykker

Køkkentid
30 min.

Ventetid
13 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Focacciastykker: 3 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Opskrift

10-12 stk.

Focacciastykker
400 g koldt vand
500 g Valsemøllen Tipo 00
150 g surdej (kan erstattes med 8 g gær)
12 g salt
3-4 tsk. olivenolie
Flagesalt til at drysse

Fyld i sandwich
Salat
Hummus
Parmaskinke
Radiser
Agurk
Valsemøllen Økologiske Hampefrø

Sådan gør du

Dag 1

  1. Kom vand og mel i skålen til din røremaskine.
  2. Rør det sammen til der ikke er mere tørt mel. Lad det stå til autolyse i 30-60 minutter – det gør det langt nemmere og hurtigere at ælte dejen.
  3. Kom surdej og salt i dejen og ælt den på din røremaskine ved lav/medium hastighed i 5 minutter. Skru op for hastigheden og ælt dejen færdig til den slipper skålens kanter og samler sig om dejkrogen.
  4. Kom dejen i en beholder smurt med olivenolie. Så slipper dejen nemmere, når den skal vendes ud igen. Lad dejen hvile ved stuetemperatur i et par timer indtil, at der kan ses aktivitet i dejen i form af små luftbobler.
  5. Kom dejen i køleskabet natten over.

Dag 2

  1. Tænd ovnen på 250°C varmluft.
  2. Vend dejen ud på bordet og del den i 10-12 stykker og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Drys med lidt olivenolie og tryk det forsigtigt ned i dejen. Afslut med af drysse lidt flagesalt over.
  4. Bag focacciastykkerne i ovnen i 10-15 minutter til godt gyldne.
  5. Afkøl på en rist og nyd.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.