Focacciastykker

Sprøde focacciastykker, der er luftige og lækre. Bagt med Tipo 00, der gør det nemt at få store lufthuller frem i sit bagværk.

Lav lækre focacciastykker, hvis du gerne vil kredse lidt ekstra for madpakken, eller skal have hele familien med på tur. Et skønt og saftigt sandwichbrød. De har en dejlig sprød skorpe og er samtidig luftige. De små focaccia er også perfekte som tilbehør til aftensmaden eller som sandwichbrød i madpakken.

Se opskrift
Focacciastykker

Køkkentid
30 min.

Ventetid
13 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Focacciastykker: 3 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser

Opskrift

10-12 stk.

Focacciastykker
400 g koldt vand
500 g Valsemøllen Tipo 00
150 g surdej (kan erstattes med 8 g gær)
12 g salt
3-4 tsk. olivenolie
Flagesalt til at drysse

Fyld i sandwich
Salat
Hummus
Parmaskinke
Radiser
Agurk
Valsemøllen Økologiske Hampefrø

Sådan gør du

Dag 1

  1. Kom vand og mel i skålen til din røremaskine.
  2. Rør det sammen til der ikke er mere tørt mel. Lad det stå til autolyse i 30-60 minutter – det gør det langt nemmere og hurtigere at ælte dejen.
  3. Kom surdej og salt i dejen og ælt den på din røremaskine ved lav/medium hastighed i 5 minutter. Skru op for hastigheden og ælt dejen færdig til den slipper skålens kanter og samler sig om dejkrogen.
  4. Kom dejen i en beholder smurt med olivenolie. Så slipper dejen nemmere, når den skal vendes ud igen. Lad dejen hvile ved stuetemperatur i et par timer indtil, at der kan ses aktivitet i dejen i form af små luftbobler.
  5. Kom dejen i køleskabet natten over.

Dag 2

  1. Tænd ovnen på 250°C varmluft.
  2. Vend dejen ud på bordet og del den i 10-12 stykker og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Drys med lidt olivenolie og tryk det forsigtigt ned i dejen. Afslut med af drysse lidt flagesalt over.
  4. Bag focacciastykkerne i ovnen i 10-15 minutter til godt gyldne.
  5. Afkøl på en rist og nyd.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.