Focacciastykker

Sprøde focacciastykker, der er luftige og lækre. Bagt med Tipo 00, der gør det nemt at få store lufthuller frem i sit bagværk.

Lav lækre focacciastykker, hvis du gerne vil kredse lidt ekstra for madpakken, eller skal have hele familien med på tur. Et skønt og saftigt sandwichbrød. De har en dejlig sprød skorpe og er samtidig luftige. De små focaccia er også perfekte som tilbehør til aftensmaden eller som sandwichbrød i madpakken.

Se opskrift
Focacciastykker

Køkkentid
30 min.

Ventetid
13 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Focacciastykker: 3 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser

Opskrift

10-12 stk.

Focacciastykker
400 g koldt vand
500 g Valsemøllen Tipo 00
150 g surdej (kan erstattes med 8 g gær)
12 g salt
3-4 tsk. olivenolie
Flagesalt til at drysse

Fyld i sandwich
Salat
Hummus
Parmaskinke
Radiser
Agurk
Valsemøllen Økologiske Hampefrø

Sådan gør du

Dag 1

  1. Kom vand og mel i skålen til din røremaskine.
  2. Rør det sammen til der ikke er mere tørt mel. Lad det stå til autolyse i 30-60 minutter – det gør det langt nemmere og hurtigere at ælte dejen.
  3. Kom surdej og salt i dejen og ælt den på din røremaskine ved lav/medium hastighed i 5 minutter. Skru op for hastigheden og ælt dejen færdig til den slipper skålens kanter og samler sig om dejkrogen.
  4. Kom dejen i en beholder smurt med olivenolie. Så slipper dejen nemmere, når den skal vendes ud igen. Lad dejen hvile ved stuetemperatur i et par timer indtil, at der kan ses aktivitet i dejen i form af små luftbobler.
  5. Kom dejen i køleskabet natten over.

Dag 2

  1. Tænd ovnen på 250°C varmluft.
  2. Vend dejen ud på bordet og del den i 10-12 stykker og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Drys med lidt olivenolie og tryk det forsigtigt ned i dejen. Afslut med af drysse lidt flagesalt over.
  4. Bag focacciastykkerne i ovnen i 10-15 minutter til godt gyldne.
  5. Afkøl på en rist og nyd.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.