Sandwichbolle med hvidløgsspegepølse og grøn hummus

Bliver du også glad, når madpakken er top lækker? Med Valsemøllen Økologisk Surdejsboller blanding kan du nemt bage en smagfuld sandwichbolle og fylde med hvidløgsspegepølse og grøn hummus til din madpakke. Sandwichbollen er smurt med basilikumhummus, friske grøntsager og økologisk hvidløgsspegepølse fra Hanegal.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal, som laver 100 % økologiske produkter. Læs mere om Hanegal og deres lækre produkter her.

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
8-24 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

12 stk.

Surdejsboller

1 ps. Valsemøllen Økologiske Surdejsboller
4 1/2 dl vand, lidt koldere end lunkent (20-25°C)
25 g økologisk gær

Fyld 

Hummus med basilikum (færdigkøbt med basilikum eller alm. blendet med frisk basilikum)
Spinat
Agurk (skåret i lange tynde slices)
Grøn peberfrugt (skåret i tynde skiver)
Hanegal Hvidløgsspegepølse (skåret i skiver)
Løgspirer

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Dag 1

 

  1. Rør gøren ud i vandet, og tilsæt posens indhold.
  2. Ælt dejen i en røremaskine ved høj hastighed i 8-12 minutter, indtil dejen slipper skålens sider.
  3. Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad dejen stå på køkkenbordet i 30-60 minutter.
  4. Fold dejen, og sæt den på køl i 8-24 timer (til næste dag).

Dag 2

 

  1. Forvarm ovnen til 250°C.
  2. Sæt en bageplade, bagesten eller bagestål ind i ovnen, og lad den varme op.
  3. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord, og del dejen i ca. 12 lige store stykker med en dejdeler.
  4. Sæt bollerne forsigtigt på en bageplade med bagepapir. Fugt dejdeleren for at undgå, at den klistrer til dejen.
  5. Skru ovnen ned til 230°C (varmluft 220°C).
  6. Sæt bollerne i ovnen på den varme bageplade, bagesten eller bagestål vha. bagepapiret.
  7. Bag bollerne i 8-20 minutter til de er gyldne.
  8. Lad bollerne køle af på en rist.

Fyld

 

  1. Snit grøntsagerne.
  2. Skær surdejsbollen over, og smør begge sider med hummus.
  3. Kom spinat, agurk, grøn peberfrugt, hvidløgsspegepølse og løgspirer på bunden i den mængde du foretrækker.
  4. Kom toppen af bollen på og servér.

Et godt tip: Har du brug for flere madpakke opskrifter? Find mere inspiration og opskrifter til madpakken her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.