Surdejsboller med hampefrø

Mums! Friskbagte, lækre surdejsboller med hampefrø til morgenmaden eller eftermiddagshyggen, kan være svære at modstå.

Hvem elsker ikke duften af friskbagte boller, når der skal hygges. Disse boller har en lækker sprød skorpe og en dejlig saftig krumme og er bagt med Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel og Valsemøllen Økologisk Tipo 00. Disse surdejsboller med hampefrø er nemme og hurtige at bage.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Rør gæren og surdej ud i vandet.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det hele godt sammen på røremaskinen ved middel hastighed i ca. 8 minutter.
  3. Kom et klæde over skålen og lad dejen hæve et lunt sted i 1,5 time.
  4. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord, så luftboblerne bevares.
  5. Form (igen forsigtigt) 10 boller.
  6. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve yderligere 30 minutter.
  7. Opvarm ovnen til 200°C (180°C varmluft).
  8. Pensl bollerne med æg og drys med ekstra hampefrø.
  9. Bag bollerne i ca. 15 minutter, til de er lettere gyldne.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.