Surdejsboller med hampefrø

Mums! Friskbagte, lækre surdejsboller med hampefrø til morgenmaden eller eftermiddagshyggen, kan være svære at modstå.

Hvem elsker ikke duften af friskbagte boller, når der skal hygges. Disse boller har en lækker sprød skorpe og en dejlig saftig krumme og er bagt med Stenformalet hvedemel og Tipo 00. Disse surdejsboller med hampefrø er nemme og hurtige at bage.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Rør gæren og surdej ud i vandet.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det hele godt sammen på røremaskinen ved middel hastighed i ca. 8 minutter.
  3. Kom et klæde over skålen og lad dejen hæve et lunt sted i 1,5 time.
  4. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord, så luftboblerne bevares.
  5. Form (igen forsigtigt) 10 boller.
  6. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve yderligere 30 minutter.
  7. Opvarm ovnen til 200°C (180°C varmluft).
  8. Pensl bollerne med æg og drys med ekstra hampefrø.
  9. Bag bollerne i ca. 15 minutter, til de er lettere gyldne.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med masser af velsmag og inspiration direkte i dine mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 17. september, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.