Økologiske Surdejsboller

Økologiske Surdejsboller

Valsemøllen Økologiske Surdejsboller er en nem genvej til sprøde og saftige surdejsboller

Surdej er kommet for at blive – men de fleste har ikke tid og tålmodighed til at passe en aktiv surdej. Derfor har Valsemøllen lavet en genvej til skønt surdejsbagværk, der sikrer dig nemme, saftige økologiske surdejsboller med flotte lufthuller og en rustik og sprød skorpe.

For at opnå den helt rette krumme og sprødhed kræver de Økologiske Surdejsboller en lille smule mere arbejde, end du kender det fra mange af vores andre bageblandinger, og fremgangsmåden har derfor lidt flere trin end normalt. Men vi lover dig, at det færdige resultat vil være det hele værd!

Valsemøllen Økologiske Surdejsboller Bageblanding giver 12 boller, og du skal bare tilsætte gær og vand. Se opskriften her.

Økologisk mel Dansk

Køb det her

Ingredienser

Økologisk dansk hvedemel, 12% økologisk dansk fuldkornshvedemel, 3% tørret økologisk surdej (økologisk hvede, starterkultur), salt tilsat jod, økologisk hvedegluten, melbehandlingsmiddel (E300, enzymer (xylanase, oxidase, amylase)).

Alle E-numre i dette produkt er vegetabilsk.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Næringsindhold pr. 100g
  • Færdigbagte surdejsboller
Energi1416 kJ/338 kcal
Fedt1,7g
- heraf mættede fedtsyrer0,2g
Kulhydrat65g
- heraf sukkerarter0,7g
Kostfibre4,6g
Protein12g
Salt2,44g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen vil vi gerne gøre det nemt for dig, der vil have mere økologi i hverdagen. Økologi er nemlig et godt sted at starte, når du vil gøre en forskel for naturen, dig selv og din familie. Kornet til Valsemøllens ØKO serie er dyrket efter økologiske metoder, så du kan bage lækkert økologisk brød og bagværk med masser af god smag og i høj kvalitet. Med vores produkter kan du nemt forkæle dig selv og dine nærmeste med godt bagværk. Bag sammen med børnene i køkkenet, eller overrask én, du holder af. Det er det, vi kalder ægte bageglæde.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.