Økologiske Surdejsboller – Bageblanding

Forkæl familie og venner med lunt surdejsbagværk med Valsemøllen Økologiske Surdejsboller, der giver den helt rigtige surdejssmag, store lufthuller og rustik, sprød skorpe. De er lige til at bage og nyde – helt uden besværet med at starte en surdej op.

At starte sin egen surdej kræver tid, tålmodighed, pleje og opmærksomhed. Hvis du ikke har tiden til at passe og pleje din egen surdej, så vil du elske vores brødblanding Økologiske Surdejsboller! Vi har nemlig lavet og tørret surdejen for dig og blandet den med dansk, økologisk fuldkornshvedemel. Alt du skal gøre er at tilsætte vand og gær, og følge vejledningen. Du bestemmer selv, om du vil koldhæve dejen natten over eller bage samme dag.

Find flere af vores nemme brød- og bolleblandinger her

Se opskrift
Økologiske surdejsboller - Valsemøllen bageblanding

Køkkentid
30 min

Ventetid
Min. 8 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske Surdejsboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

12 stk.

1 ps. Valsemøllen Økologiske Surdejsboller
4 1/2 dl vand, lidt koldere end lunkent (20-25°C)
25 g økologisk gær

 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Dag 1

 

 1. Rør gøren ud i vandet, og tilsæt posens indhold
 2. Ælt dejen i en røremaskine ved høj hastighed i 8-12 minutter, indtil dejen slipper skålens sider.
 3. Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad dejen stå på køkkenbordet i 30-60 minutter.
 4. Fold dejen, og sæt den på køl i 8-24 timer (til næste dag).

Dag 2

 

 1. Forvarm ovnen til 250°C.
 2. Sæt en bageplade, bagesten eller bagestål ind i ovnen, og lad den varme op.
 3. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord, og del dejen i ca. 12 lige store stykker med en dejdeler.
 4. Sæt bollerne forsigtigt på en bageplade med bagepapir. Fugt dejdeleren for at undgå, at den klistrer til dejen.
 5. Skru ovnen ned til 230°C (varmluft 220°C).
 6. Sæt bollerne i ovnen på den varme bageplade, bagesten eller bagestål vha. bagepapiret.
 7. Bag bollerne i 8-20 minutter til de er gyldne.
 8. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Du kan også bage bollerne samme dag, så får du bare lidt mindre lufthuller. Lad dejen hæve første gang i 30 minutter, og del derefter dejen i ca. 12 lige store stykker. Lad dem hæve i yderligere 45-60 minutter, og bag herefter ud fra samme fremgangsmåde.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.