Hindbærsnurrer – Bageblanding

Hvis de klassiske kanelsnegle skal have et tvist af sommer, kan du give dig i kast med denne skønne kombination af bær og bagværk i disse lækre hindbærsnurrer.

Giv dine snurrer et tvist af sommer med lækre hindbærsnurrer lavet med Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsbolleblanding, perfekt til sommerens kagebord.

Se opskrift
hindbærsnurrer

Køkkentid
ca. 45 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

16 - 18 stk.

Dej
1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand (30°C)

Hindbærremonce
100 g blødt smør
150 g rørsukker
175 g marcipan
150 g friske hindbær
1 stor tsk. kartoffelmel

Sådan gør du

Dej

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen stå i skålen, imens du forbereder hindbærremoncen.

Hindbærremonce

  1. Mos smør med sukker og revet marcipan i en skål. Mos de friske hindbær let, tilsæt kartoffelmel og bland hindbærrene med smørblandingen.

Hindbærsnurrer

  1. Del dejen i 2, og rul den ene halvdel ud i en firkant (ca. 40 x 40 cm).
  2. Smør halvdelen af hindbærremoncen omhyggeligt ud på hele dejen i et tyndt lag, og luk halvdelen af dejen over, sådan, at dejen ligger dobbelt.
  3. Del dejen i ca. 8-9 aflange stykker på ca. 4-5 cm i bredden. Skær hvert dejstykke igennem, sådan at der bliver 2 strimler, men lad ca. 1 cm være i den ende, hvor dejen hænger sammen.
  4. Læg de 2 strimler ind over hinanden, sådan at de bliver snoet sammen. Man skal gøre det lidt forsigtigt for, at al remoncen ikke ryger ud.
  5. Rul derefter den snoede dej sammen som en snegl, og slut med at fold den ikke-gennemskårne dej-ende ind under sneglen. Det gør ikke noget, at hindbærsnurrerne bliver lidt ”snaskede”. De skal nok blive fine alligevel.
  6. Fortsæt på samme måde med den anden halvdel af dejen.
  7. Sæt hindbærsnurrerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter ved stuetemperatur. Pensl dem med sammenpisket æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 10-14 minutter, til de er gyldne.

Lad hindbærsnurrerne køle lidt af på en rist og servér dem. De smager allerbedst, når de stadig er lidt lune.

Lavet i samarbejde med blogger Frederikke Wærens.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.