Chokoladeboller

Chokoladeboller kan begejstre små som store, og disse helt bløde boller kan serveres som de er eller smurt med smør. Når man bager boller med chokoladeknapper, er det en god ide at bruge chokoladechips eller -knapper, der er til bagværk, da de ikke flyder ud som andet chokolade.

Chokoladeboller er skønne når du vil forkæle familien. De er vilde med de bløde boller med chokoladestykker der smelter i munden. Server dem med varm kakao med flødeskum, og så er familiehyggen i hus. De er bagt på Valsemøllen øko stenformalet hvedemel, der giver bollerne lidt mere struktur end almindeligt hvedemel

Se opskrift
chokoladeboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. & 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladeboller: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

14 - 18 boller

2 dl. sødmælk
25 g gær
1 spsk. sukker
1½ tsk. salt
125 g blødt smør
1 æg
450 g Valsemøllen økologisk stenformalet hvedemel
75 g chokolade (gerne chocolate chips eller bagechokolade, der ikke flyder ud under bagning)

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt sukker og salt og opløs det ligeledes deri.
  3. Tilsæt smør og æg og bland det godt rundt i mælken.
  4. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem i 5-10 minutter.
  5. Tilsæt chokolade til dejen og vend det rundt.
  6. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 45 minutter
  7. Form bollerne og lad dem hæve lunt og tildækket i yderligere 30 minutter.
  8. Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag dem ved 200°C (varmluft 180°C) i 8-10 minutter.

chokoladebollerchokoladeboller

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.