Chokoladeboller

Chokoladeboller kan begejstre små som store, og disse helt bløde boller kan serveres som de er eller smurt med smør. Når man bager boller med chokoladeknapper, er det en god ide at bruge chokoladechips eller -knapper, der er til bagværk, da de ikke flyder ud som andet chokolade.

Chokoladeboller er skønne når du vil forkæle familien. De er vilde med de bløde boller med chokoladestykker der smelter i munden. Server dem med varm kakao med flødeskum, og så er familiehyggen i hus. De er bagt på Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel, der giver bollerne lidt mere struktur end almindeligt hvedemel

Se opskrift
chokoladeboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. & 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladeboller: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

14 - 18 boller

2 dl. sødmælk
25 g gær
1 spsk. sukker
1½ tsk. salt
125 g blødt smør
1 æg
450 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
75 g chokolade (gerne chocolate chips eller bagechokolade, der ikke flyder ud under bagning)

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt sukker og salt og opløs det ligeledes deri.
  3. Tilsæt smør og æg og bland det godt rundt i mælken.
  4. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem i 5-10 minutter.
  5. Tilsæt chokolade til dejen og vend det rundt.
  6. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 45 minutter
  7. Form bollerne og lad dem hæve lunt og tildækket i yderligere 30 minutter.
  8. Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag dem ved 200°C (varmluft 180°C) i 8-10 minutter.

chokoladebollerchokoladeboller

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.