Romkuglekage

Med Valsemøllen Brownie kageblanding kan du bage romkuglekage på bare 25 minutter. Alt du skal gøre er at røre kageblandingen sammen, drysse med kokos og bage i ca. 20 minutter. Så bliver det næsten ikke nemmere!

Romkuglekage kombinerer en klassisk chokoladekage med den elskede smag af chokolade og rom i skøn forening. Nu kan du nemt og hurtigt bage din helt egen romkuglekage, som er perfekt til eftermiddagskaffen, på skovtur eller måske som kollegakage på arbejdet? Hvem ville ikke elske at blive forkælet med en kage der smager af romkugler? Vi ville i hvert fald ikke sige nej. Tag børnene med i køkkenet og bag den skønne kage, eller lad den køle af, og form den til romkugler.

Se opskrift
Romkuglekage

Køkkentid
5 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie 
1,5 dl vand
70 g kokoskrymmel
2 tsk. romessens

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt 1 dl vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25 minutter.
  5. Rør den færdigbagte kage sammen med ca. 0,5 dl vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  6. Hæld kagedejen i en lille form på ca. 18 x 18 cm og drys med Valsemøllen kokoskrymmel
  7. Bag i ca. 25. minutter ved 180°C.
  8. Så er det bare at servere den lækre romkuglekage. Velbekomme!

Et godt tip: Hvem har sagt, at nemt skal være kedeligt? Hvis du vil prøve endnu mere nemt bagværk, har vi lavet en masse bageblandinger, der gør det nemt at lave hjemmebag. De kan spises lige som de er, men de kan også piftes op. Har du fx prøvet at lave lækkert studenterbrød af romkugleblandingen? Eller hvad med en saftig chokoladetærte toppet med mokkacreme? Vi har samlet alle de gode opskrifter i vores bageunivers, så det er endnu nemmere for dig at bage, når det skal gå lidt stærkt.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.