Romkuglekage

Med Valsemøllen Brownie kageblanding kan du bage romkuglekage på bare 25 minutter. Alt du skal gøre er at røre kageblandingen sammen, drysse med kokos og bage i ca. 20 minutter. Så bliver det næsten ikke nemmere!

Romkuglekage kombinerer en klassisk chokoladekage med den elskede smag af chokolade og rom i skøn forening. Nu kan du nemt og hurtigt bage din helt egen romkuglekage, som er perfekt til eftermiddagskaffen, på skovtur eller måske som kollegakage på arbejdet? Hvem ville ikke elske at blive forkælet med en kage der smager af romkugler? Vi ville i hvert fald ikke sige nej. Tag børnene med i køkkenet og bag den skønne kage, eller lad den køle af, og form den til romkugler.

Se opskrift
Romkuglekage

Køkkentid
5 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie 
1,5 dl vand
70 g kokoskrymmel
2 tsk. romessens

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt 1 dl vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25 minutter.
  5. Rør den færdigbagte kage sammen med ca. 0,5 dl vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  6. Hæld kagedejen i en lille form på ca. 18 x 18 cm og drys med Valsemøllen kokoskrymmel
  7. Bag i ca. 25. minutter ved 180°C.
  8. Så er det bare at servere den lækre romkuglekage. Velbekomme!

Et godt tip: Hvem har sagt, at nemt skal være kedeligt? Hvis du vil prøve endnu mere nemt bagværk, har vi lavet en masse bageblandinger, der gør det nemt at lave hjemmebag. De kan spises lige som de er, men de kan også piftes op. Har du fx prøvet at lave lækkert studenterbrød af romkugleblandingen? Eller hvad med en saftig chokoladetærte toppet med mokkacreme? Vi har samlet alle de gode opskrifter i vores bageunivers, så det er endnu nemmere for dig at bage, når det skal gå lidt stærkt.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.