Romkuglekage

Med Valsemøllens Kageblanding Romkugler kan du bage romkuglekage på bare 20 minutter. Alt du skal gøre er at røre kageblandingen sammen, drysse med kokos og bage i ca. 18 minutter. Så bliver det næsten ikke nemmere!

Romkuglekage kombinerer en klassisk chokoladekage med den elskede smag af chokolade og rom i skøn forening. Nu kan du nemt og hurtigt bage din helt egen romkuglekage, som er perfekt til eftermiddagskaffen, på skovtur eller måske som kollegakage på arbejdet? Hvem ville ikke elske at blive forkælet med en kage der smager af rumkugler? Vi ville i hvert fald ikke sige nej.

Se opskrift
Romkuglekage

Køkkentid
5 min.

Ventetid
18 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Romkugler
1 dl vand
1 ps. Valsemøllen kokoskrymmel (medfølger)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
  3. Hæld kagedejen i en lille form på ca. 18 x 18 cm og drys med Valsemøllen kokoskrymmel
  4. Bag i ca. 18. minutter ved 180°C.