Romkuglekage

Med Valsemøllens Kageblanding Romkugler kan du bage romkuglekage på bare 20 minutter. Alt du skal gøre er at røre kageblandingen sammen, drysse med kokos og bage i ca. 18 minutter. Så bliver det næsten ikke nemmere!

Romkuglekage kombinerer en klassisk chokoladekage med den elskede smag af chokolade og rom i skøn forening. Nu kan du nemt og hurtigt bage din helt egen romkuglekage, som er perfekt til eftermiddagskaffen, på skovtur eller måske som kollegakage på arbejdet? Hvem ville ikke elske at blive forkælet med en kage der smager af romkugler? Vi ville i hvert fald ikke sige nej. Tag børnene med i køkkenet og bag den skønne kage, eller lad den køle af, og form den til romkugler.

Se opskrift
Romkuglekage

Køkkentid
5 min.

Ventetid
18 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Romkugler
1 dl vand
1 ps. Valsemøllen kokoskrymmel (medfølger)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Rør massen til romkuglekage sammen med en ske til den er glat og blank.
  3. Hæld kagedejen i en lille form på ca. 18 x 18 cm og drys med Valsemøllen kokoskrymmel
  4. Bag i ca. 18. minutter ved 180°C.
  5. Så er det bare at servere den lækre romkuglekage. Velbekomme!

Et godt tip: Hvem har sagt, at nemt skal være kedeligt? Hvis du vil prøve endnu mere nemt bagværk, har vi lavet en masse bageblandinger, der gør det nemt at lave hjemmebag. De kan spises lige som de er, men de kan også piftes op. Har du fx prøvet at lave lækkert studenterbrød af romkugleblandingen? Eller hvad med en saftig chokoladetærte toppet med mokkacreme? Vi har også en opskrift på friske hindbærsnurrer bagt med blandingen til fødselsdagsboller. Mulighederne er mange, det er bare at vælge. Vi har samlet alle de gode opskrifter i vores bageunivers, så det er endnu nemmere for dig at bage, når det skal gå lidt stærkt.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.