Romkuglekage

Med Valsemøllens Kageblanding Romkugler kan du bage romkuglekage på bare 20 minutter. Alt du skal gøre er at røre kageblandingen sammen, drysse med kokos og bage i ca. 18 minutter. Så bliver det næsten ikke nemmere!

Romkuglekage kombinerer en klassisk chokoladekage med den elskede smag af chokolade og rom i skøn forening. Nu kan du nemt og hurtigt bage din helt egen romkuglekage, som er perfekt til eftermiddagskaffen, på skovtur eller måske som kollegakage på arbejdet? Hvem ville ikke elske at blive forkælet med en kage der smager af romkugler? Vi ville i hvert fald ikke sige nej. Tag børnene med i køkkenet og bag den skønne kage, eller lad den køle af, og form den til romkugler.

Se opskrift
Romkuglekage

Køkkentid
5 min.

Ventetid
18 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Romkugler
1 dl vand
1 ps. Valsemøllen kokoskrymmel (medfølger)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Rør massen til romkuglekage sammen med en ske til den er glat og blank.
  3. Hæld kagedejen i en lille form på ca. 18 x 18 cm og drys med Valsemøllen kokoskrymmel
  4. Bag i ca. 18. minutter ved 180°C.
  5. Så er det bare at servere den lækre romkuglekage. Velbekomme!

Et godt tip: Hvem har sagt, at nemt skal være kedeligt? Hvis du vil prøve endnu mere nemt bagværk, har vi lavet en masse bageblandinger, der gør det nemt at lave hjemmebag. De kan spises lige som de er, men de kan også piftes op. Har du fx prøvet at lave lækkert studenterbrød af romkugleblandingen? Eller hvad med en saftig chokoladetærte toppet med mokkacreme? Vi har også en opskrift på friske hindbærsnurrer bagt med blandingen til fødselsdagsboller. Mulighederne er mange, det er bare at vælge. Vi har samlet alle de gode opskrifter i vores bageunivers, så det er endnu nemmere for dig at bage, når det skal gå lidt stærkt.