Fuldkornspizza med urtehummus og grønkål

Lækker fuldkornspizza med urtehummus og grønkål. Kombinationen med den sprøde speltbund, den cremede urtehummus og frisk grønkål er dejlig mættende og smagfuld. Æbleskiverne giver det sidste syrlige tvist.

Urtehummus er en lækker måde at lave hummus på, og giver den et dejligt tvist. Prøv en fuldkornspizza med urtehummus, grønkål og syrlige æblesiver.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

2 personer

Speltbund
150 g Valsemøllen Tipo 00
100 g Valsemøllen Fuldkornsspeltmel
15 g gær
1 spsk. olivenolie
2 dl vand
½ tsk. salt

Urtehummus
1 dåse kikærter
1½-2 dl olie
1-2 spsk. tahin
1 tsk. spidskommenSaft af ½ citron
150 g skyr
1 håndfuld persille
Salt

Topping
1 stor håndfuld grønkål
1 syrligt æble
1 håndfuld valnødder

Sådan gør du

Fuldkornsbund 

  1. Tænd ovnen på 225°C og sæt en bageplade ind.
  2. Opløs gær i vand og rør olie i.
  3. Bland mel og salt i en skål.
  4. Rør melblandingen i vandet lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem.
  5. Lad dejen hæve lunt i 1 time eller til dobbelt størrelse.
  6. Slå dejen ned og rul den tyndt ud på et meldrysset bord, og flyt den over på et stykke bagepapir.
  7. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag bunden i 10-12 minutter.

Urtehummus

  1. Skyl persillen og pres citronen.
  2. Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor indtil persillen er findelt, og hummussen har den ønskede konsistens. Smag til med salt og citronsaft.
  3. Smør urtehummusen ud på speltbunden, når bunden er kølet lidt af.

Topping

  1. Skyl kålen og slyng den fri for vand. Hak den groft.
  2. Skær æbler i tynde både.
  3. Fordel kål, æbler og valnødder på den hummussmurte fuldkornspizza.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.