Koldhævede Surdejsboller

Koldhævede Surdejsboller

Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller er den nemme vej til lækre, saftige surdejsboller.

Brød bagt med surdej smager bare lige af lidt mere! Men det kræver tid og masser af tålmodighed at lykkes med surdejsdisciplinen. Derfor har Valsemøllen lavet en genvej til skønt surdejsbagværk, så du kan bage lækre surdejsboller – lige når du har lyst. Resultatet er sprøde, rustikke og saftige surdejsboller, som smager lige præcis, som du drømmer om.

For at opnå den helt rette krumme og sprødhed kræver de Koldhævede Surdejsboller en lille smule mere arbejde, end du kender det fra mange af vores andre bageblandinger, og fremgangsmåden har derfor lidt flere trin end normalt. Men vi lover dig, at det færdige resultat vil være det hele værd!

Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller Bageblanding giver 18 boller, og du skal bare tilsætte vand. Se opskriften her.

Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

Dansk hvedemel, 8% dansk spelthvedemel, 3% tørret spelthvedesurdej (spelthvede, starterkultur), salt tilsat jod, hvedegluten,  mørk ristet bygmalt, emulgator (E472e (vegetabilsk)),
melbehandlingsmiddel (E300), enzym.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt bolle
Energi1427 kJ/341 kcal
Fedt1,7 g
- heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat66 g
- heraf sukkerarter2,8 g
Kostfibre3,6 g
Protein13 g
Salt2,17 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.