Koldhævede Surdejsboller

Koldhævede Surdejsboller

Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller er den nemme vej til lækre, saftige surdejsboller.

Brød bagt med surdej smager bare lige af lidt mere! Men det kræver tid og masser af tålmodighed at lykkes med surdejsdisciplinen. Derfor har Valsemøllen lavet en genvej til skønt surdejsbagværk, så du kan bage lækre surdejsboller – lige når du har lyst. Resultatet er sprøde, rustikke og saftige surdejsboller, som smager lige præcis, som du drømmer om.

For at opnå den helt rette krumme og sprødhed kræver de Koldhævede Surdejsboller en lille smule mere arbejde, end du kender det fra mange af vores andre bageblandinger, og fremgangsmåden har derfor lidt flere trin end normalt. Men vi lover dig, at det færdige resultat vil være det hele værd!

Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller Bageblanding giver 18 boller, og du skal bare tilsætte vand. Se opskriften her.

Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

Dansk HVEDEMEL, 8% dansk SPELTHVEDEMEL, 3% tørret SPELTHVEDESURDEJ (SPELTHVEDE, starterkultur), salt tilsat jod, HVEDEGLUTEN,  mørk ristet BYGMALT, emulgator (E472e (vegetabilsk)), melbehandlingsmiddel (E300, enzymer (amylase, xylanase)).

Alle E-numre i dette produkt er vegetabilsk.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt bolle
Energi1427 kJ/340 kcal
Fedt1,6 g
- heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat66 g
- heraf sukkerarter0,6 g
Kostfibre3,6 g
Protein13 g
Salt2,18 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Med stolte mølletraditioner siden 1899 skaber vi velsmagende produkter af gode råvare på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.