Pizza på grill

Det er svært at lave en ret, der er ligeså højt elsket som pizza. Ved at bage din pizza på grill kan du få lækre sprøde bunde, som du kender fra de italienske pizzaer.

En italiensk pizza med sprød bund er slet ikke så svært at bage selv. Hvis du ikke er den heldige ejer af en pizzaovn, kan du få samme gode resultater ved at bage din pizza på grill og en bagesten. Grillens høje varme giver lækre pizzaer på ingen tid. Kunsten er også ikke at fylde din pizza for meget, hvilket kan være svært. Lav derfor hellere flere forskellige end én pizza med det hele. Det vil du ikke fortryde!

Se opskrift
pizza på grill

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2 t. 6 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

2 stk.

5 g gær
1 1/4 dl. vand
2 spsk. olie
25 g smør
1 tsk. salt
225 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel

Sådan gør du

  1. Gæren opløses i lunkent vand
  2. De øvrige ingredienser tilsættes
  3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk
  4. Dejen skal derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur.
  5. Del dejen i 2 stykker og form dem runde. Pak begge stykker dej ind i film og kom dem i køleskabet.
  6. Næste dag tages dejen ud af køleskabet en halv time før pizzaen skal laves.
  7. Dejen trykkes eller rulles ud i durummel til en diameter på ca. 26 cm.
  8. Pynt pizzaen med pizzatopping (tomatsauce eller mascapone) samt det ønskede fyld
  9. Bag på en gennemvarm bagesten ved 350ºC i ca. 6 min.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.