Pizza på grill

Det er svært at lave en ret, der er ligeså højt elsket som pizza. Ved at bage din pizza på grill kan du få lækre sprøde bunde, som du kender fra de italienske pizzaer.

En italiensk pizza med sprød bund er slet ikke så svært at bage selv. Hvis du ikke er den heldige ejer af en pizzaovn, kan du få samme gode resultater ved at bage din pizza på grill og en bagesten. Grillens høje varme giver lækre pizzaer på ingen tid. Kunsten er også ikke at fylde din pizza for meget, hvilket kan være svært. Lav derfor hellere flere forskellige end én pizza med det hele. Det vil du ikke fortryde!

Se opskrift
pizza på grill

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2 t. 6 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

2 stk.

5 g gær
1 1/4 dl. vand
2 spsk. olie
25 g smør
1 tsk. salt
225 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel

Sådan gør du

  1. Gæren opløses i lunkent vand
  2. De øvrige ingredienser tilsættes
  3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk
  4. Dejen skal derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur.
  5. Del dejen i 2 stykker og form dem runde. Pak begge stykker dej ind i film og kom dem i køleskabet.
  6. Næste dag tages dejen ud af køleskabet en halv time før pizzaen skal laves.
  7. Dejen trykkes eller rulles ud i durummel til en diameter på ca. 26 cm.
  8. Pynt pizzaen med pizzatopping (tomatsauce eller mascapone) samt det ønskede fyld
  9. Bag på en gennemvarm bagesten ved 350ºC i ca. 6 min.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.