Glutenfri cookies med chokolade

Glutenfri cookies med chokolade er elsket af store som små. De sprøde småkager er nemme at bage, og så smager de skønt. Du kan nemlig sagtens bage gode cookies uden gluten.

Der findes næsten ikke en anledning, hvor småkager ikke er en god idé. Småkager er nemlig både nemme at bage, og enkle at servere for sine gæster. Lidt sødt til kaffen har nemlig aldrig skadet, og med denne glutenfri version, er der en småkage for de fleste. Du kan også nemt skifte noget af chokoladen ud med nødder eller tørret frugt, hvis du ønsker at variere. God glutenfri bagelyst!

Find flere gode glutenfri opskrifter, her. 

Se opskrift
glutenfri cookies

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri cookies med chokolade: 3 ud af 5 baseret på 39 anmeldelser

Opskrift

ca. 40 stk.

100 g blødt smør eller margarine
1 ½ dl flormelis
3/4 dl sukker
1 æg
150 g (ca. 2 ½ dl) Finax Glutenfri Melmix 
½ tsk. bagepulver
1 ½ dl chokoladeknapper
50 g grofthakket lys chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Pisk smør, flormelis og sukker luftigt. Tilsæt ægget og rør til en jævn dej.
  2. Bland melmix og bagepulver.
  3. Bland melblandingen i dejen. Vend til sidst chokoladeknapper og hakket chokolade i og bland godt.
  4. Sæt dejen i små klatter på en plade med bagepapir. Det nemmeste er at bruge to skeer.
  5. Bag midt i ovnen ved 200ºC i ca. 8 min.
  6. Køl dine glutenfri cookies af på en rist.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.