Glutenfri cookies med chokolade

Glutenfri cookies med chokolade er elsket af store som små. De sprøde småkager er nemme at bage, og så smager de skønt. Du kan nemlig sagtens bage gode cookies uden gluten.

Der findes næsten ikke en anledning, hvor småkager ikke er en god idé. Småkager er nemlig både nemme at bage, og enkle at servere for sine gæster. Lidt sødt til kaffen har nemlig aldrig skadet, og med denne glutenfri version, er der en småkage for de fleste. Du kan også nemt skifte noget af chokoladen ud med nødder eller tørret frugt, hvis du ønsker at variere. God glutenfri bagelyst!

Se opskrift
glutenfri cookies

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri cookies med chokolade: 4 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

ca. 40 stk.

100 g blødt smør eller margarine
1 ½ dl flormelis
3/4 dl sukker
1 æg
150 g (ca. 2 ½ dl) Finax Glutenfri Melmix eller Finax Lavproteinmix
½ tsk. bagepulver
1 ½ dl chokoladeknapper
50 g grofthakket lys chokolade

Sådan gør du

  1. Pisk smør, flormelis og sukker luftigt. Tilsæt ægget og rør til en jævn dej.
  2. Bland melmix og bagepulver.
  3. Bland melblandingen i dejen. Vend til sidst chokoladeknapper og hakket chokolade i og bland godt.
  4. Sæt dejen i små klatter på en plade med bagepapir. Det nemmeste er at bruge to skeer.
  5. Bag midt i ovnen ved 200ºC i ca. 8 min.
  6. Køl dine glutenfri cookies af på en rist.