Glutenfrie chokoladedrømme

Er i klar til en opskrift, der vil få jeres mund til at løbe i vand? Denne opskrift giver dig de lækreste glutenfrie chokolade drømme, som ikke er til at stå for. En nem opskrift som er for både store og små. Prøv opskriften derhjemme og servere den for weekendens gæster eller prøv dem af på familien. Det er en opskrift, du eller dine gæster ikke vil gå glip af.

Se opskrift
Glutenfrie chokoladedrømme

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 35 stk.

200 g smør
4,5 dl brun farin
0,5 dl sukker
2 tsk. vanilje sukker
2 æg
3 dl Finax Glutenfri Melmix
1 tsk. natron
1 tsk. salt
6 dl glutenfrie cornflakes
300 g mørk chokolade (grofthakket)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør smørret og de to slags sukker luftigt.
  2. Tilsæt vanilje sukker og æg.
  3. Vend cornflakes i.
  4. Bland mel, natron og salt og rør i dejen.
  5. Vend forsigtigt chokoladen i.
  6. Læg dejen på et stykke bagepapir og form den til en rulle på ca. 2-3 cm i diameter.
  7. Læg rullen i køleskab over natten.
  8. Skær 5-7 mm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Bages midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min.

Et godt tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.