Glutenfrie chokoladedrømme

Disse godbidder er en succes! Chokolade + drømme = true!

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 35 stk.
  • 200 g smør
  • 4,5 dl brun farin
  • 0,5 dl sukker
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 æg
  • 3 dl Finax Glutenfri Lavprotein Melmix
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. salt
  • 6 dl glutenfrie cornflakes
  • 300 g mørk chokolade (grofthakket)
  1. Rør smørret og de to slags sukker luftigt.
  2. Tilsæt vanillesukker og æg.
  3. Vend cornflakes i.
  4. Bland mel, natron og salt og rør i dejen.
  5. Vend forsigtigt chokoladen i.
  6. Læg dejen på et stykke bagepapir og form den til en rulle på ca. 2-3 cm i diameter.
  7. Læg rullen i køleskab over natten.
  8. Skær 5-7 mm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Bages midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min.

Tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.