Glutenfrie chokoladedrømme

Er i klar til en opskrift, der vil få jeres mund til at løbe i vand? Denne opskrift giver dig de lækreste glutenfrie chokolade drømme, som ikke er til at stå for. En nem opskrift som er for både store og små. Prøv opskriften derhjemme og servere den for weekendens gæster eller prøv dem af på familien. Det er en opskrift, du eller dine gæster ikke vil gå glip af.

Se opskrift
Glutenfrie chokoladedrømme

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 35 stk.

200 g smør
4,5 dl brun farin
0,5 dl sukker
2 tsk. vanilje sukker
2 æg
3 dl Finax Glutenfri Lavprotein Melmix
1 tsk. natron
1 tsk. salt
6 dl glutenfrie cornflakes
300 g mørk chokolade (grofthakket)

Sådan gør du

 

  1. Rør smørret og de to slags sukker luftigt.
  2. Tilsæt vanilje sukker og æg.
  3. Vend cornflakes i.
  4. Bland mel, natron og salt og rør i dejen.
  5. Vend forsigtigt chokoladen i.
  6. Læg dejen på et stykke bagepapir og form den til en rulle på ca. 2-3 cm i diameter.
  7. Læg rullen i køleskab over natten.
  8. Skær 5-7 mm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Bages midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min.

Et godt tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.