Glutenfrie chokoladedrømme

Er i klar til en opskrift, der vil få jeres mund til at løbe i vand? Denne opskrift giver dig de lækreste glutenfrie chokolade drømme, som ikke er til at stå for. En nem opskrift som er for både store og små. Prøv opskriften derhjemme og servere den for weekendens gæster eller prøv dem af på familien. Det er en opskrift, du eller dine gæster ikke vil gå glip af.

Se opskrift
Glutenfrie chokoladedrømme

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 35 stk.

200 g smør
4,5 dl brun farin
0,5 dl sukker
2 tsk. vanilje sukker
2 æg
3 dl Finax Glutenfri Melmix
1 tsk. natron
1 tsk. salt
6 dl glutenfrie cornflakes
300 g mørk chokolade (grofthakket)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør smørret og de to slags sukker luftigt.
  2. Tilsæt vanilje sukker og æg.
  3. Vend cornflakes i.
  4. Bland mel, natron og salt og rør i dejen.
  5. Vend forsigtigt chokoladen i.
  6. Læg dejen på et stykke bagepapir og form den til en rulle på ca. 2-3 cm i diameter.
  7. Læg rullen i køleskab over natten.
  8. Skær 5-7 mm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Bages midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min.

Et godt tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.