Glutenfrie chokoladedrømme

Disse godbidder er en succes! Chokolade + drømme = true!

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 35 stk.
  • 200 g smør
  • 4,5 dl brun farin
  • 0,5 dl sukker
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 æg
  • 3 dl Finax Glutenfri Lavprotein Melmix
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. salt
  • 6 dl glutenfrie cornflakes
  • 300 g mørk chokolade (grofthakket)

Sådan gør du

  1. Rør smørret og de to slags sukker luftigt.
  2. Tilsæt vanillesukker og æg.
  3. Vend cornflakes i.
  4. Bland mel, natron og salt og rør i dejen.
  5. Vend forsigtigt chokoladen i.
  6. Læg dejen på et stykke bagepapir og form den til en rulle på ca. 2-3 cm i diameter.
  7. Læg rullen i køleskab over natten.
  8. Skær 5-7 mm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Bages midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min.

Et godt tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.