Glutenfrie chokoladedrømme

Er i klar til en opskrift, der vil få jeres mund til at løbe i vand? Denne opskrift giver dig de lækreste glutenfrie chokolade drømme, som ikke er til at stå for. En nem opskrift som er for både store og små. Prøv opskriften derhjemme og servere den for weekendens gæster eller prøv dem af på familien. Det er en opskrift, du eller dine gæster ikke vil gå glip af.

Se opskrift
Glutenfrie chokoladedrømme

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 35 stk.

200 g smør
4,5 dl brun farin
0,5 dl sukker
2 tsk. vanilje sukker
2 æg
3 dl Finax Glutenfri Lavprotein Melmix
1 tsk. natron
1 tsk. salt
6 dl glutenfrie cornflakes
300 g mørk chokolade (grofthakket)

Sådan gør du

 

  1. Rør smørret og de to slags sukker luftigt.
  2. Tilsæt vanilje sukker og æg.
  3. Vend cornflakes i.
  4. Bland mel, natron og salt og rør i dejen.
  5. Vend forsigtigt chokoladen i.
  6. Læg dejen på et stykke bagepapir og form den til en rulle på ca. 2-3 cm i diameter.
  7. Læg rullen i køleskab over natten.
  8. Skær 5-7 mm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Bages midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min.

Et godt tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.