Glutenfrit focaccia

Nyd et strejf af Middelhavets charme med glutenfrit focaccia! Super-lækkert til tapas eller helt for sig selv – præcis som det er.

Hvis du skal servere tapas, gryderet eller noget helt tredje, er et glutenfrit focaccia lige sagen. Det saftige brød er nemt at bage. Bare følg focaccia opskriften, og så skal det hele nok gå! Et lækkert glutenfrit madbrød for dig der undgår gluten i hverdagen.

Se opskrift
glutenfrit focaccia

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrit focaccia: 4 ud af 5 baseret på 24 anmeldelser

Opskrift

1 focaccia

5 dl vand
25 g gær
1 1/2 tsk. Psyllium (FiberHusk)
3 spsk. olivenolie
2 tsk. salt
1 tsk. honning
Ca. 7 dl Finax Glutenfri Melmix med majs (ca. 400 g)
2-3 spsk. olivenolie
1 dl sorte oliven uden sten
1 1/2 tsk. tørret eller frisk rosmarin
1 tsk. groft salt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål og tilsæt vandet. Rør rundt til gæren er opløst.
  2. Tilsæt Psyllium, olivenolie, salt og honning. Rør rundt og lad det trække i ca. 10 min.
  3. Hæld melmixen i og ælt dejen i en røremaskine eller i hænderne i ca. 5 min. Dejen skal føles klæbrig.
  4. Lad dejen hvile i skålen under et viskestykke i ca. 30 min.
  5. Smør en lille bradepande (25×35 cm) med ca. halvdelen af olivenolien. Læg dejen i formen og tryk den ud, så den dækker hele bunden.
  6. Del de sorte oliven og tryk dem lidt ned i hele dejen.
  7. Lad brødet hæve i ca. 15-20 min. Sæt ovnen på 175ºC.
  8. Pensl det hævede brød med olivenolie og strø rosmarin samt groft salt over.
  9. Bag midt i ovnen i ca. 35 min.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.