Müsli – Glutenfri

Müsli er ikke bare müsli og denne version er lige til at gå til, og så er den glutenfri. Vi er stor fan af hjemmelavet müsli både fordi det smager himmelsk men også fordi det er super nemt at lave.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Müsli – Glutenfri: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

ca. 400 g müsli

200 g havregryn
50 g blandet nødder
50 g Valsemøllen øko solsikkekerner
50 g Valsemøllen øko græskarkerner
50 g flydende honning eller sirup
en halv tsk. Salt
evt. en spsk. smør eller kokosolie til stegning

Sådan gør du

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  2. Hak nødderne, og hæld dem i blandingen.
  3. Hæld honningen i müsli-blandingen, og rør det godt rundt.
  4. Hæld müslien ud i en pande med smør eller kokosolie, og lad det stege på lav varme til det er gyldent.

Et godt tip: Müsli kan også bages på en bageplade beklædt med bagepapir i en forvarmet ovn på 180°C varmluft i ca. 15 minutter. I dette tilfælde behøves fedtstof ikke.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.