Müsli – Glutenfri

Müsli er ikke bare müsli og denne version er lige til at gå til, og så er den glutenfri.

Vi er stor fan af hjemmelavet müsli både fordi det smager himmelsk men også fordi det er super nemt at lave. Denne müsli er lavet på Finax Glutenfri havregryn og er lige til at gå til.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 400 g müsli

200 g havregryn
50 g blandet nødder
50 g Finax øko solsikkekerner
50 g Finax øko græskarkerner
50 g flydende honning eller sirup
en halv tsk. Salt
evt. en spsk. smør eller kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  2. Hak nødderne og hæld dem i blandingen.
  3. Hæld honningen i müsli-blandingen og rør det godt rundt.
  4. Hæld müslien ud i en pande med smør eller kokosolie og lad det stege på lav varme til det er gyldent.
  5. Tip: Müsli kan også bages på en bageplade beklædt med bagepapir i en forvarmet ovn på 180°C varmluft i ca. 15 minutter. I dette tilfælde behøves fedtstof ikke.