Glutenfrit hørfrøbrød

Bag et glutenfrit hørfrøbrød når det nemt og lige til, at bage uden gluten. Brødet passer både til morgenbordet og som tilbehør til aftensmaden.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 55 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrit hørfrøbrød: 3 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

1 brød

5 dl vand
0,5 dl boghvede
0,5 dl Valsemøllen økologiske hørfrø
20 g gær
10 g brun farin
1 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
1 dl Valsemøllen økologiske solsikkekerner
420 g Finax Glutenfri Melmix

Sådan gør du

  1. Kog vandet og skold boghvede og hørfrø. Lad det trække i 15 min.
  2. Opløs gæren i væsken og tilsæt farin, salt og olie. Rør rundt til sukkeret er opløst.
  3. Tilsæt solsikkekernerne og mel lidt ad gangen. Lad det hæve i skålen i ca. 30 min.
  4. Læg dejen i en smurt form (1½ L) og glat overfladen med vand.
  5. Lad dejen hæve under et viskestykke i ca. 40 min.
  6. Pensl brødet forsigtigt med olivenolie.
  7. Bages nederst i ovnen ved 200°C i ca. 30 min.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.