Glutenfri havregrynskugler

Glutenfrie havregrynskugler er det bedste! Hvem elsker nemlig ikke en god havregrynskugle? En type konfekt som alle holder af. Server dine glutenfri havregrynskugler som en eftermiddags snack i weekenden. De glutenfrie havregrynskugler er bagt med Finax Glutenfri Melmix. 

Med Finax kan du bage en masse gode glutenfrie bagværk. Se vores udvalg af opskrifter på glutenfrit bagværk her.

Se opskrift
Glutenfri havregrynskugler

Køkkentid
30 min.

Ventetid
0 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri havregrynskugler: 3 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

100 g smør
1 dl sukker
2 dl Finax Melmix
2 spsk. kakao
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kold kaffe
1 dl glutenfrie havregryn (evt. boghvedeflager)

Pynt

Kokosmel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker luftigt. Bland melmix, kakao og vanillesukker og rør det ned i sukkermassen.
  2. Tilsæt boghvedeflager/havregryn og kaffe. Rør grundigt.
  3. Form dejen til små kugler. Rul dem i  kokosmel.

Et godt tip: Opbevar kuglerne i køleskabet til de skal serveres.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.