Glutenfri havregrynskugler

Glutenfrie havregrynskugler er det bedste! Hvem elsker nemlig ikke en god havregrynskugle? En type konfekt som alle holder af. Server dine glutenfri havregrynskugler som en eftermiddags snack i weekenden.

Med Finax kan du bage en masse gode glutenfrie bagværk. Se vores udvalg af opskrifter på glutenfrit bagværk her.

Se opskrift
Glutenfri havregrynskugler

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri havregrynskugler: 3 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

100 g smør
1 dl sukker
2 dl Finax Grov Glutenfri Melmix (100 g) eller Finax Melmix
2 spsk. kakao
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kold kaffe
1 dl glutenfrie havregryn (evt. boghvedeflager)

Pynt: Kokosmel

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker luftigt. Bland melmix, kakao og vanillesukker og rør det ned i sukkermassen.
  2. Tilsæt boghvedeflager/havregryn og kaffe. Rør grundigt.
  3. Form dejen til små kugler. Rul dem i  kokosmel.

Et godt tip: Opbevar kuglerne i køleskabet til de skal serveres.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.