Glutenfri havregrynskugler

Glutenfrie havregrynskugler er det bedste! Hvem elsker nemlig ikke en god havregrynskugle? En type konfekt som alle holder af.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri havregrynskugler: 3 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

100 g smør
1 dl sukker
2 dl Finax Grov Glutenfri Melmix (100 g) eller Finax Melmix
2 spsk. kakao
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kold kaffe
1 dl glutenfrie havregryn (evt. boghvedeflager)

Pynt: Kokosmel

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker luftigt. Bland melmix, kakao og vanillesukker og rør det ned i sukkermassen.
  2. Tilsæt boghvedeflager/havregryn og kaffe. Rør grundigt.
  3. Form dejen til små kugler. Rul dem i  kokosmel.

Et godt tip: Opbevar kuglerne i køleskabet til de skal serveres.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.